Diyarbakır Bahar Buluşması

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
621
Muğla
Arkadaşlar Diyarbakır'a bahar geldiğine göre buluşmanında vakti gelmiştir. kaydirigubbakcemile2
Önceki buluşmaya gelemeyen arkadaşlarımızında talebi üzerine haydi buluşalım tekrar diyorum.:dance:
Tarih ve yer çoğunluğun talebine göre belli olacaktır.:)olumunekankayizsmile

ben ben ben varımmmm
acık hava olursa güzel olur fakat bildigim bi yer yok
olmazsada babil sakin oluyor orası olabilir
cumartesi olabilir
ama ban herzaman uyar cok bi aksilik olmazsa

Ayşe Şan yada Orman park yada daha yukarılar Fakülte olabilir açık hava oleyyyy...

Bu hafta perşembe, cuma hava açıkmış o zamana kadar çoğunluk sağlayabilirsek olur yada haftaya kalabilir ne derseniz kızlar.

walla olur ..gecen defa toplandıgınızda ben üye degildim buraya herhalde..bu defa olur artık ..bencede park orman iiyi fikir..ama sanat sokagı da olabilir..kac kişiydiniz gecen defa.. we nasıldı kıızlar..

walla olur ..gecen defa toplandıgınızda ben üye degildim buraya herhalde..bu defa olur artık ..bencede park orman iiyi fikir..ama sanat sokagı da olabilir..kac kişiydiniz gecen defa.. we nasıldı kıızlar..

güzel birgündü hiç tanımadığımız yüzlerle biranda arkadaş ortamı oluşturduk:umursamaz: hatta ben biriyle komşu çıktım şimdi onunla kankayız . sanırım 7 bayandık.ama benim eşim izin vermez sanat sokağına

kızlar bende varım ama cuma olmazzz başka bi gün ayarlayalım perşembe yada cumartesi uygun sanat sokagındaki cafeler olur...

valla çok mutlu oldum cumartesi yada pazar günü gelebilirim ben eşimde kapalı bir yer olsun yoksa gidemezsin dedi inş. hemen bu hafta sonu toplanırız şimdiden heycan bastı :)

kızlar bunu ilk defa görüyorum bende davetlimiyim acep kaydirigubbakcemile3 nerde ve ne zaman görüşüyorsunuz eğer olursa böle bi aktivite özelime msj yazıp bilgilendirin geliriz arkadaşlarla eğlence olur valla çoştururuz

Ayşe Şan daha sakin olur Park Orman çok kalabalık oluyor. Aslından hep dediğim gibi yukarıya çıksak hem ferah olur hem semaver nargile keyfide yaparız.

ayy bende mardindenmi gelsem nee..hafta sonu yapın kıslar belki gelirim bende...

Ayşe Şan neresi:uhm: ben niye bilmeyomm oraları
ben sadece avm leri biliyorum demekkiikaydirigubbakcemile3
bide aslıcım üst taraflar gecen bahsettigin üniversitenin oralarmı
uzak olmazmı ..
ben cocukla nasıl gitcem orayafisfisfis

Ayşe Şan Urfa yolundaki bir park canım içinde cafe falan var. Seni ve ıremciği bırakmam zaten alırım ben gidecek olursak Üniversite tarafına ama herkes için ulaşım kolay olmaz galiba çoğunluğa göre düşünelim biz yinede.

Bu arada bir an önce olması benide sevindirir gelmeyi istiyorum Ankara yolum var bu aralarda gitmeden buluşalım.

yakın yerler olmalı bulusulacak yerler hem bebeklerımız var dumanlı yerlerde bulunmayalım ltfn :ecrin_bebek:

evet bende dıyarbakırdayım aslen ıskenderunluyum ve ayse şan cluba cok yakınım kaydirigubbakcemile2

Çok iyi yaa bu arada fotoğrafçımısın. Ben tam bi fotoğraf tutkunuyumda. Bu aralar yarı prof. bi makine var elimde öğrenmeye çalışıyorum.

Back