Alman basini RTE icin "Demokrat" degil, "Otokrat" diyor.
Aslinda bunu hepimizde biliyoruz, gercekleri görmemizin zamani geldi ve gecti bile : Türkiye`de demokrasi kalmadi !!!
Otokrasi, monarsinin bir cesididir. Yönetici ( bu bizde RTE oluyor ) bütün siyasi yetkileri
tek basinda elinde bulundurur. Monarsiden tek farki babadan ogula degilde, tek basina yönetimi ele gecirmektir, bakiniz su anki Türkiye !
Onun icin, biz halk olarak sadece o tek adama kul olacagiz, eski cagda oldugu gibi.
RTE` dünyasina hosgeldiniz
Benim önerim, AKP`ye destekleyenler savasa gitsinler cünkü liderlerini desteklemelerini sözde degil icraatta görmek isterim.
Ben sahsen bu hükümeti desteklemeyen genclerimin, bir adamin "iktidar hirsi" icin kurban edemem.
Huzuru ve güveni ülkeme getiremeyen beceriksiz bir iktidarin sucunu biz halk olarak cekmemeliyiz. Bakiniz Avrupa huzur icinde yasiyor, neden bunu, bizi temsil eden hükümet 13 senedir basaramadi ?
Gelecekte yegenlerime, bana sen ne yaptin dediklerinde, sizin huzurunuz icin mücadele ettim demeliyim, peki bu hükümeti su an destekleyenler cocuklarina ve torunlarina ne diyecekler acaba ?
Kesin, hic biri yaptiklarini kabul etmiyecek. Ayni Almanlarin 70 sene önceki diktatör Hitleri desteklemedikleri yalanlari gibi. Peki kimdi bu felaketlerini olmasi icin yol acan ???
Hangi Otokrat ülkesine huzur getirdide bizim RTE getirecek ???