• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyanet Yeterlilik Sınavı

Ya gecen senenın sorularına bakarken bi soruya denk geldım ben direk doğru yanlış die
işaretledım ama ıkı şık kaldı konu ıhtılaflı sonuca baglanmamıs ama doğru cvb olrk
icanın kararlaştıtrmadıgını kesın olrk vermiş

Soru:evvabin namazı ile aşağıdakilerden hangisi yanlıştır.?

a)Nafile bir namazdır (doğru)
b)İki rekatta bir selam verilebilir (doğru)
c)altı rekat tek selamla kılınabilir (böyle kesin bi ifade yok)
d)Akşam namazından sonra kılınabilir (doğru)

c şıkkındaki tanım evet doğrudur evet yanlıştır denemeyecek durumda kımısı evt olr demıs kımısı hayır olamaz demiş
sizin bu konu hakkında edindiğiniz bi bilgi vs var mı ??? bu arada sorunun doğru cevabı c olmalıymış

o kadar bol konu ve soru varken dişyanet böle ıhtılaflı soruları nerden buluyo ona da pes doğrusu

Ya gecen senenın sorularına bakarken bi soruya denk geldım ben direk doğru yanlış die
işaretledım ama ıkı şık kaldı konu ıhtılaflı sonuca baglanmamıs ama doğru cvb olrk
icanın kararlaştıtrmadıgını kesın olrk vermiş

Soru:evvabin namazı ile aşağıdakilerden hangisi yanlıştır.?

a)Nafile bir namazdır (doğru)
b)İki rekatta bir selam verilebilir (doğru)
c)altı rekat tek selamla kılınabilir (böyle kesin bi ifade yok)
d)Akşam namazından sonra kılınabilir (doğru)

c şıkkındaki tanım evet doğrudur evet yanlıştır denemeyecek durumda kımısı evt olr demıs kımısı hayır olamaz demiş
sizin bu konu hakkında edindiğiniz bi bilgi vs var mı ??? bu arada sorunun doğru cevabı c olmalıymış

o kadar bol konu ve soru varken dişyanet böle ıhtılaflı soruları nerden buluyo ona da pes doğrusu

Soruları yapamayalım kazanamayalım diye yapıyor daha doğrusu o kadar çok giren varki bu sınava kolay sorular olunca yazılıyı herkes kazanıyor sözlüdede elemek zorunda kalıyorlar ve haksızlık oluyor böyle zor sorular olunca kazanan az oluyo sözlüde geçmekte kolay oluyor

Kızlar sınava çok az kaldı neler yapıyorsunuz
hiç kimseden ses soluk çıkmıyor
Bu arada fahriler kadroya geçti bile biz kaldık
inş kazanırız şu sınavı

evet heyecan dorukta,sınava saatler kaldı..kafamın içinde birsürü bilgi birbirine karıştı sanki..inşallah birşeyleri karıştırmam..hala soru çözmeye devam ediyorum..Allah hakkımızda hayırlısını versin ve yeterlilik sınavından yüksek puanlar almamızı nasip etsin..AMİNNNN....

selam kızlar nasıl gectı sınavlarınız
bekledıgımden kolaydı ama ben calısamamıstım malesef o yuzden cok umudum yok hayırlısı bakalım:26:

kötü geçti yaa basit görünümlü aldatmacalı sorular alakasız filozof görüşleri bilmem ne moralim bozuk 3 soru bildiğim halde yanlış yapmışım
66 da kaldım :50::50::50:

kötü geçti yaa basit görünümlü aldatmacalı sorular alakasız filozof görüşleri bilmem ne moralim bozuk 3 soru bildiğim halde yanlış yapmışım
66 yapmışsın,gayet iyi,56 yı geçmişsinya sonuçta..ben 56 veya 57,kritik durumdayım...çok iyi bildiğim ve yanlış yaptığım sorular var..ters köşe yapmışlar resmen..kolay gibi görünen aslında zor bir sınavdı..ince eleyip sık dokumuşlar..sınavın iyi bir tarafı ilmihale çalışmam oldu..bu sayede bütün konuları gözden geçirdim..bakalım sonuç ne gelecek 12 nisanda..bu işin birde mülakatı var...hayırlısı...

66 yapmışsın,gayet iyi,56 yı geçmişsinya sonuçta..ben 56 veya 57,kritik durumdayım...çok iyi bildiğim ve yanlış yaptığım sorular var..ters köşe yapmışlar resmen..kolay gibi görünen aslında zor bir sınavdı..ince eleyip sık dokumuşlar..sınavın iyi bir tarafı ilmihale çalışmam oldu..bu sayede bütün konuları gözden geçirdim..bakalım sonuç ne gelecek 12 nisanda..bu işin birde mülakatı var...hayırlısı...

Yok canım ya puan olarak 66 net olarak 53 :(
aynen benimde öyle bildiğim ama yanlış yaptıklarım oldu

kılpayı kacırmana üzüldüm canım hayırlısı olsun ben 55 fılan alıcam sanırım hıc calısamadım:19:

Arkadaşlar bu sınava hazırlanan vaar mi hâlen ? Varsa 2014 sinav tarihini bilen var mı ?? Ve varsa beraber çalışacabilir miyiz buradan ??

Back