ben bi site biliyorum ama buradan yazmak doğru mu bilmiyorum..bende bı bakayım ılgılı topık var mı dıye sen acmıssın
dedıgın gıb ıpayalsım yapsak ıy ıolur ben daha bısey calsımadım sadece basladım bıkac sayfa su temel dını bılgıler kıtabına ama her zaman ımkan olmuyor ıs yerınd ebana sıteden calsımak daha ıyı gelecek sanırım soyle bılgılerı bır arada bulabılcegım okuyarak calısabılecegım bı sıte var mı acaba bılıyo musun canım:26:
evet facesi olanlar için diyanet işleri başkanlığı yazın,çok faydalı paylaşımlar var..takip edin.Face de DİB Yeterlilik sayfası var arkadaşlar orda sınavla ilgili dökümanlar var ordan çalışabilirsiniz
cok saol canım hemen bakıcamFace de DİB Yeterlilik sayfası var arkadaşlar orda sınavla ilgili dökümanlar var ordan çalışabilirsiniz
ben bi site biliyorum ama buradan yazmak doğru mu bilmiyorum..
diyanetin 2 ciltlik ilmihali var,ben ondan çalışıcam ve bol bol soru çözmeyi planlıyorum..geçen yıl takılıp kalmıştım,barajı geçememiştim,oysaki kendime güveniyodum..bu sene ne olacak bakalım,hayırlısı...
diyanetin 2 ciltlik ilmihali var,ben ondan çalışıcam ve bol bol soru çözmeyi planlıyorum..geçen yıl takılıp kalmıştım,barajı geçememiştim,oysaki kendime güveniyodum..bu sene ne olacak bakalım,hayırlısı...
cevap a şıkkı...Ramazanın son 1o gününde itikafa girmenin hükmü nedir?
A-kifaye olarak sünneti müekked
b-müstehab
c-gayri müekked sünnet
d-vacip
yazdım,bakabilirsin..rıca etsem ban aozelden atabılır mısın sıte ısmını
bende bı bakayım ılgılı topık var mı dıye sen acmıssın
dedıgın gıb ıpayalsım yapsak ıy ıolur ben daha bısey calsımadım sadece basladım bıkac sayfa su temel dını bılgıler kıtabına ama her zaman ımkan olmuyor ıs yerınd ebana sıteden calsımak daha ıyı gelecek sanırım soyle bılgılerı bır arada bulabılcegım okuyarak calısabılecegım bı sıte var mı acaba bılıyo musun canım:26:
tam düşünüyordum yeterlilik sınavı ile ilgili bir topik açayım mı diye,burayı gördüm..ama çok paylaşım olmamış..buradan paylaşımlarımızı sürdürelim 11 marta kadar..daha başvuru yapmadım ben,salı günü son..
Face de DİB Yeterlilik sayfası var arkadaşlar orda sınavla ilgili dökümanlar var ordan çalışabilirsiniz
yeterlilik sınavına kimler girecek?herkes bu topikte toplanabilir mi..bulduğumuz soruları paylaşalım..vakit az kaldı..
cevap a olacak...hanefi mezhebine göre aşağıdakilerden hangisi orucu bozup hem kaza hem de keffaret gerektirir?
A-az miktarda tuz yemek
b-çok miktarda kil yemek
c-vitamin iğnesi yaptırmak
d-burna ilaç çekmek
şimdiden mülakatı düşünme,önce yazılı sınava konsantre olalım,o sınavı geçersek mülakat mayıs sonu,haziran başı gibi olacakmış..dün başvurdum ben de,bugün son zaten..2005 yılında yeterlilik belgesi almıştım,2011 de girdim,baraja takıldım,bu 3. Denemem olacak..canım ben sadece netten bi tecvid çalışıyorum baska site bılmıyorum ya öğreneyı die açtım zaten topiği :) hoşgeldın
evet canım paylaşalım ya ben artık gecmek ıstıyorum bu sınavı hoşgeldın nerelerden calısıyorsun ?
Daha once gırenler yazılı sınavlarda cıkan konuları hatırlayanlar mülakattakıleri fln
yazabilr msnz ne soruyorlar
face sayfasının yazar msn ya da lınkını özel msj oplrk ataboılrı mısn canım bulamadım hoşgeldın ayrıca :)
ilmihalden cıkıyromus zaten bende aldım ama okuyorum bilmediğim bişi bulamıyorum ama sınavda
hiç okuduguma benzer seler goremıorm nası oluyoda oluoo :s :s :s
ben basvurumu yaptım ıns giricem sınacva paylaşalım buradan bılgıleri lütfeenn :)
şimdiden mülakatı düşünme,önce yazılı sınava konsantre olalım,o sınavı geçersek mülakat mayıs sonu,haziran başı gibi olacakmış..dün başvurdum ben de,bugün son zaten..2005 yılında yeterlilik belgesi almıştım,2011 de girdim,baraja takıldım,bu 3. Denemem olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?