• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyanet Yeterlilik Sınavı

ay_she

Herşey değişti...Herşey..
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
13.736
38
208
İstanbul
Merhaba aradım fakat bu konuda başlık bulamadım açtım bende.

Diyanet yeterlilik sınavına hazırlanan arkadaşlar var biliyorum 3-5 de olsa orda burda da olsa

burada toplansak da fikir alışverişi yapsak naısl olur nasıl çalışıyorsunuz hangi kitaplara hangi konulara çalışıyrosunuz ???

bende bı bakayım ılgılı topık var mı dıye sen acmıssın:1:
dedıgın gıb ıpayalsım yapsak ıy ıolur ben daha bısey calsımadım sadece basladım bıkac sayfa su temel dını bılgıler kıtabına ama her zaman ımkan olmuyor ıs yerınd ebana sıteden calsımak daha ıyı gelecek sanırım soyle bılgılerı bır arada bulabılcegım okuyarak calısabılecegım bı sıte var mı acaba bılıyo musun canım:26:

tam düşünüyordum yeterlilik sınavı ile ilgili bir topik açayım mı diye,burayı gördüm..ama çok paylaşım olmamış..buradan paylaşımlarımızı sürdürelim 11 marta kadar..daha başvuru yapmadım ben,salı günü son..

dedıgın gıb ıpayalsım yapsak ıy ıolur ben daha bısey calsımadım sadece basladım bıkac sayfa su temel dını bılgıler kıtabına ama her zaman ımkan olmuyor ıs yerınd ebana sıteden calsımak daha ıyı gelecek sanırım soyle bılgılerı bır arada bulabılcegım okuyarak calısabılecegım bı sıte var mı acaba bılıyo musun canım:26:
ben bi site biliyorum ama buradan yazmak doğru mu bilmiyorum..
diyanetin 2 ciltlik ilmihali var,ben ondan çalışıcam ve bol bol soru çözmeyi planlıyorum..geçen yıl takılıp kalmıştım,barajı geçememiştim,oysaki kendime güveniyodum..bu sene ne olacak bakalım,hayırlısı...

arkadaşlar bi sorum olacak size, bu sınava katılmak için hangi şartlar aranıyo billgi alabilir miym sizden?..

imam hatip lisesi mezunu olmak,ilahiyat mezunu olmak...başka bi şart bilmiyorum ben..bilenler var ise cevaplasın..

yeterlilik sınavına kimler girecek?herkes bu topikte toplanabilir mi..bulduğumuz soruları paylaşalım..vakit az kaldı..

Ramazanın son 1o gününde itikafa girmenin hükmü nedir?
A-kifaye olarak sünneti müekked
b-müstehab
c-gayri müekked sünnet
d-vacip

Face de DİB Yeterlilik sayfası var arkadaşlar orda sınavla ilgili dökümanlar var ordan çalışabilirsiniz
cok saol canım hemen bakıcam:34:
diyanetin 2 ciltlik ilmihali var,ben ondan çalışıcam ve bol bol soru çözmeyi planlıyorum..geçen yıl takılıp kalmıştım,barajı geçememiştim,oysaki kendime güveniyodum..bu sene ne olacak bakalım,hayırlısı...

evet canım ılmıhal sıtede yazıyro dıyanetın ama sure kısıtlı bıde ben calısıyorum kucukc ocugum var fazla calısamıyorum:14:bı kıtap aldım hersey ıcınde olsun ordan burdan calısmayım dıye ama o da az bı konu anlatımı yapmıs sonra dırek sorulara gecmıs sorularda kazık aynı sınavdakı gıbı sadece onların cevaplarına bakıp calıssam o kıtaptan olur mu kı belkı aklımda kalır bısıyler
ayrıca payalstıgın sorunun cevabın ıbılmıyourm malesef:26:

rıca etsem ban aozelden atabılır mısın sıte ısmını:34:

Hanefi mezhebine göre aşağıdakilerden hangisi orucu bozup hem kaza hem de keffaret gerektirir?
A-az miktarda tuz yemek
b-çok miktarda kil yemek
c-vitamin iğnesi yaptırmak
d-burna ilaç çekmek

canım ben sadece netten bi tecvid çalışıyorum baska site bılmıyorum ya öğreneyı die açtım zaten topiği :) hoşgeldın

tam düşünüyordum yeterlilik sınavı ile ilgili bir topik açayım mı diye,burayı gördüm..ama çok paylaşım olmamış..buradan paylaşımlarımızı sürdürelim 11 marta kadar..daha başvuru yapmadım ben,salı günü son..

evet canım paylaşalım ya ben artık gecmek ıstıyorum bu sınavı hoşgeldın nerelerden calısıyorsun ?
daha once gırenler yazılı sınavlarda cıkan konuları hatırlayanlar mülakattakıleri fln
yazabilr msnz ne soruyorlar

Face de DİB Yeterlilik sayfası var arkadaşlar orda sınavla ilgili dökümanlar var ordan çalışabilirsiniz

face sayfasının yazar msn ya da lınkını özel msj oplrk ataboılrı mısn canım bulamadım hoşgeldın ayrıca :)

ilmihalden cıkıyromus zaten bende aldım ama okuyorum bilmediğim bişi bulamıyorum ama sınavda
hiç okuduguma benzer seler goremıorm nası oluyoda oluoo :S :S :S

yeterlilik sınavına kimler girecek?herkes bu topikte toplanabilir mi..bulduğumuz soruları paylaşalım..vakit az kaldı..

ben basvurumu yaptım ıns giricem sınacva paylaşalım buradan bılgıleri lütfeenn :)

canım ben sadece netten bi tecvid çalışıyorum baska site bılmıyorum ya öğreneyı die açtım zaten topiği :) hoşgeldın

evet canım paylaşalım ya ben artık gecmek ıstıyorum bu sınavı hoşgeldın nerelerden calısıyorsun ?
Daha once gırenler yazılı sınavlarda cıkan konuları hatırlayanlar mülakattakıleri fln
yazabilr msnz ne soruyorlar

face sayfasının yazar msn ya da lınkını özel msj oplrk ataboılrı mısn canım bulamadım hoşgeldın ayrıca :)

ilmihalden cıkıyromus zaten bende aldım ama okuyorum bilmediğim bişi bulamıyorum ama sınavda
hiç okuduguma benzer seler goremıorm nası oluyoda oluoo :s :s :s

ben basvurumu yaptım ıns giricem sınacva paylaşalım buradan bılgıleri lütfeenn :)
şimdiden mülakatı düşünme,önce yazılı sınava konsantre olalım,o sınavı geçersek mülakat mayıs sonu,haziran başı gibi olacakmış..dün başvurdum ben de,bugün son zaten..2005 yılında yeterlilik belgesi almıştım,2011 de girdim,baraja takıldım,bu 3. Denemem olacak..

şimdiden mülakatı düşünme,önce yazılı sınava konsantre olalım,o sınavı geçersek mülakat mayıs sonu,haziran başı gibi olacakmış..dün başvurdum ben de,bugün son zaten..2005 yılında yeterlilik belgesi almıştım,2011 de girdim,baraja takıldım,bu 3. Denemem olacak..

YAA O ZAMAN DAHA COK VARMIS MÜLAKATA BEN HEMEN PEŞİNDEN MÜLAKAT YAPARLAR DİYE DUSUNMSUTUM DE
DEİDĞİN GİBİ ÖNCE YAZILI SINAVI HALLETMEK LAZIMM :s :s: s

Hangisi remel in tanımıdır?
A-tavata sağ omzu açık bırakmak
b-mes a da iki yeşil direk arasında koşmak
c-cemrelere taşları fırlatarak atmak
d-tavafta çalımlı ve süratli yürümek...

Back