- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
Üç bin kişiye beş vaiz çok arkadaşım Allahaşkına bunlardan kaçı düzenli camiye gidiyor da vaaz dinliyor
kutlu doğum konusunda hemfikir olduğumuza sevindim
Siiissstttt sol guruh siz ne anlarsiniz, ne konusuyorsunuz. Tabiki diyanete harcanacak en fazla para, ilacsizliktan, tedavi masraflarindan dolayi bircok cocuk ölumle burun buruna ama cok sukur ki diger cocuklar dini boyama kitabi boyuyor. Siz sol guruh ne anlarsiniz
El vicdan diyorum bazi kesimlere.
Nasil bir vicdan ? Bir ulkenin en buyuk odeneginin diyenete verilmesini savunan vicdan mi? Yoksa her gun imza kampayalari ile sesini duyurmaya calisan cocuguna ilac bulamayan aileler icin sagliga ayrilsin diyen vicdan mi?aynen VİCDAN !!!!
Benim eltimin kızı kanser kemik kanseriNasil bir vicdan ? Bir ulkenin en buyuk odeneginin diyenete verilmesini savunan vicdan mi? Yoksa her gun imza kampayalari ile sesini duyurmaya calisan cocuguna ilac bulamayan aileler icin sagliga ayrilsin diyen vicdan mi?
Ama hic tartisip banlanamayacagim, sizin GURUH ne diyordu. Polemik yapmayin selametleeeeee
Nemi yapmışlar aşk olsun!Fakirleri mi doyurmuşlar?
Başında çatısı olmayanlara ev mi yaptırmışlar?
Parasızlıktan okuyamayanlara burs mu dağıtmışlar?
Ne yapmışlar?
Kesinlikle kuran kursları için güzel çaloşöaları var çocuklar için dinimizi öğreniyorum peygamberimizi öğreniyorum gibi kitap serileri içerijleri rengarenk çok güzel bulmaca bilmece vs ile renklendirilmiş.
Ama üç bin nüfusu olan ilçeye 5 vaiz atamak da nesi arkadaşım her yıl kutlu doğum haftası nedeniyle değişik etkinlikler yapılıuor ve bu etkinlikler için bir sürü harcama takdir edersin ki mevlid kandilimiz var kutlu doğum 1960 lı yıllarda ortaya atılmış
Son iki cumle bana mi? O zaman bir dilekce de siz verin da kapatsinlar ogretmen okullarini, universitelerini.. Ilkokullari, ortaogrenimi.. Bu ulkeye ilim, fen fazla.. Imam her yere yetisir.amaç camiye çekmek insanları
amaç artık insanları gençleri o modern mahpuslardan çıkarıp özüne döndürmek
çünkü sizde gayet net görüyorsunuzki
sadece adımız müslüman olarak yaşıyoruz
bizim islamın neferi olmamız doğru yolu göstermemiz gerek
bunun içinde heryerde görevlilere ihtiyacımız var
ve diyanet bunun için çalışıyor
baksanıza bu ülkenin imamlara kuran kursu öğreticilerine İHTİYACI YOKMUŞ !!!!
öğretmen ile imam aynı şeydir kkö aynı şeydir HANIMEFENDİ !!!
son 2 cümle size değil