Diyanet, Bodrum'da 30 Milyon TL'ye 'İslam Merkezi' Yapacak

Adacık dediniz de ...... mi söz ediyorsunuz ?

Siz mevki belirtmiycem demişsiniz .Özür dilerim sormamış farzedin

islam merkezi nedir? ne is yapar? Biri beni aydınlatsin... gayrimüslimleri müslüman yapma yeri falan mı? Ama yok mantıklı degil kelimeyi sadet yetiyor bildigim kadariyla bunun icin merkeze gitmeye gerek yok... Dini ögretmek icin desek kuran var bir sürude diyanete bagli hocalar var .... Eee ne is yapacak bu merkez??? Galiba diyanet baskaniyla yardimciları kafa kafaya verip bu gun nasıl sacma sapan fetfa yayinlasak diye dusunecekler...su 45 erkek ogrenci geldi aklima onlara bir 45 ekleme merkezi olmaz insallah

Gelip bol bol kuveyt dinarı , riyal bırakıp gitsinler
Ne kadar merakliyiz su araplara, sonumuzda onlar gibi olmaz Insallah, bari sanslarina onlari petrolleri bir nevi kurtariyor. Bakalim bizim halimiz ne olacak ? Günün birinde bu araplara kadarseviyemizi düsürecegimizi, dinar ve riyallerini alalim diye cennet ülkemizide haraba cevirecegimiz,hic aklima gelmezdi, Ne merakliyiz gerilemeye.

Iste bu gibi celiskileri cok yasayinca insani dininden ve imanindan ediyorlar günün birinde.
Tabiki dogrusu ve mantiklisi senin dedigin gibi Mune ama gel görki, insan mantigina uymayan, adil olmayan uygulamalar yapilinca, o zaman her vicdanli insan sorar ve derki, neden asil muhtac, aciz, engelli insanlara hic bir sey yapilmiyorda, yine hep zengini düsünülüyor ?

Yok Oliviacım yok , Araplarda dahil hiç bir insanoğluna özel merakım yok .

Mesajın tek satırını alınca anlam bütünlüğü bozulmuş ama olsun , canın sağolsun .

Herhangi bir ülke vatandaşının gelip ülkemdeki fiyatları uçurmasına eyvallah deseydim , önce evimi satardım . Yazdım ama gözünden kaçmış , olsun .

Ha ayrıca Dinar , Sterlin , Euro .... Ülkeme döviz akışı olmasından rahatsız olacakta değilim . İster yaz turizmi, ister kış turizmi , ister inanç ister kültür turizmi ... Cazibe merkezlerimizin olması ya da var olanları cazip hale getirmek memnuniyet verici.

Ayrıca elbette , eğitim, sağlık, sosyal alanlarda da yatırımlar olmalı , olacak , oluyor . Ama takdir edersiniz ki; her bakanlığa ayrılan bir bütçe var . Kapatalım o zaman turizm bakanlığını, ulaşım bakanlığını , spor bakanlığını ... Eğitim , sağlık açıklarımız varken bunlarla zaman harcamayalım . Olsun mu ? Bence olmasın.

Diyanete vereceğin o parayla git istihbarata harca bombaların patlamasını engelle, istihbarat şu anda kış uykusunda zira...

Karamürsellimisin kı sen

Ausencia sana hitaben yazmis olsam bile sana degildi sitemim. Sitemim hükümete, ne merakliyiz diyorum BOP MOP derken araplara bayagi özenir olduk.

şimdi bunu anlamıyorum nedir kardeşim şimdi çokmu lazımdı külliye! tamam tamamda bodrum ne alaka ve bu paralar refah düzeyi alâ olan bir ülkede harcanıyor olsa neyse millet açız diyor,ortalık Suriyeli başıboş ne idüyü belirsiz insanlarla kaynıyor şimdi çokmu lazımdı külliye sayın hocam...

Sanırım artık devletimiz turizmden yeterince para kazandı misyonerlik çalışması başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…