Çocuk Hastalıkları Diyafram hernisi sonrası

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ilknur43

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
2
0
1
25
Merhabalar bebeğim 3 hafta önce diyafram hernisi teşhisi koyulup ameliyat oldu. Ameliyati başarılı geçti. Entube halde kaldıktan sonra şuan değerleri normale döndüğü için taburcu düşünülüyor. Fakat ameliyat sonrası evde ki bakım veya bu hastalığın tekrarlama olasılığı yaşan oldu mu. Ameliyat sonraki evdeki bakım süreci nasıl oldu. Başından geçmiş olan anneler lütfen yardım edermisiniz. Tecrübeleriniz benim için çok önemli. Çok zor Bi süreç atlattık. Şuan ki korkum tekrarlama olasılığı ve evdeki bakım yardımcı olun. Bundan veya instgram üzerinden de yazabilirsiniz. Adresim ilknur_nadir . Fotoğraf da kırmızı elbise var yardım edin

Dr bize 3-4 hafta ağlatma demişti en çok ona dikkat ettim.sonra temizliği ve toz ve kokulu olan herseyden kendimi de bebegimi de uzak tutum.ve tabi grip vb bulaşıcı hastalıklardan dolayı kimseyi kabul etmedim aylarca.zor bir süreç ama inşallah atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…