• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyabetlilerin doğumu

hilalcelik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
16
4
6
24
Merhabalar ben tip 1 diyabetliyim. 5+5 haftadayız şuan bunu düşünmek için daha erken ama doktoruma normal doğum istediğimi söyledim. Diyabetli olduğum için imkansıza yakın olduğunu söyledi. Diyabetli olup normal doğum yapanların milyonda bir olduğunu söyledi. Etrafınızda böyle bir durum yaşayan var mı sezeryan asla istemiyorum 🥺

Açıkçası bilgim yok ama neden asla istemiyorsunuz? Önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız 🌸 bence kendinizi tek bir şeye şartlamayın bebek nasıl gelmek istiyorsan öyle gelsin diye düşünün içinizi ferah tutun. Allah korusun illa normal doğum isteyip bir aksilik yaşasanız daha çok üzülürsünüz tabi normal doğum şansınız varsa değerlendirin ama bunun için kendinizi üzmeyin ve stres yapmayın

Merhabalar ben tip 1 diyabetliyim. 5+5 haftadayız şuan bunu düşünmek için daha erken ama doktoruma normal doğum istediğimi söyledim. Diyabetli olduğum için imkansıza yakın olduğunu söyledi. Diyabetli olup normal doğum yapanların milyonda bir olduğunu söyledi. Etrafınızda böyle bir durum yaşayan var mı sezeryan asla istemiyorum 🥺
Doğum şekline karar vermek için çok erken. Ama illa normal doğum istiyorsanız normal doğum yanlısı bir doktor bulmalısınız. Bazı doktorlar risklere rağmen normal doğumu destekleyebiliyor.

Back