diyabetli hamileler icin spor onerisi

pnrnht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
193
68
40
Merhabalar

Henüz 5 haftalık hamileyim. Yaklasik 3 yildir diyabet tedavisi görüyorum. 1 yildirda düzenli spor yapiyordum. Fakat bebeği öğrendikten sonra spora devam edip etmemekte kararsizim. Hangi egzersizleri ne kadar sure yapmaliyim bilemiyorum. Gittigim salondaki hocaya sordum ama o da yardimci olamadı. Aranizda yardimci olabilecek var mi?

Hamileliginiz beni düsündürdü acikcasi .Doktorunuz da izin veriyorsa bazi hareketler yapilabilir ama bazilarindan da kacinilmali (karin ile alakalilar ve cok fazla güc harcamak gerekenler )
hamilelikle alakali videolar var dvdler.. pregnancy workout , prenanal fittness olarak isimleri geciyor youtubeden bu sekilde aratmak daha iyi alternatifler göstericektir size

Tam tersi spor yapmaya devam etmelisin canim. Benim 3 hamuleligimde de hamilelik sekerim vardi doktorum bol bol yuzme ve yuruyus onermisti. Hatta kondisyon bisikleti bile kullandim kendimi zorlamadan. Hoplama, ziplama, agirlik kaldirma ve asiri gerinmelerden kacinman yeterli.

Tesekkur ederim deryacim. İlk hamilelik olunca insan tedirgin oluyor. Koşu bandinda hafif tempolu yürüyüşlere baslayayim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…