Neden üzüldünüz geçmiş olsunBen varım
Ayyyyneninatla ve azimle kabul etmeyeceksiniz değil mi diyabet hastalarının normal bir hayatları olabileceğini :) ?
keşke bir kere de kaygı bozukluğu konusu açıp kendi hastalığınızla ilgili bilgi edinmeye çalışsanız..
Ayyyyneninsanlar bir sorun olmuyor demis ve bu yorumlara itiraz da edilmemis zaten ama inatla bir kılçık arıyor. Bence evlenmesin zaten boyle takintili biriyle evlenmek saglikli insani hasta eder.
Demek ki ayrılmak istemiyorum??? Neden ısrarla bu tarz yorumlar yazıyorsunuz. Olumlu bahseden kadar olumsuz bahseden de oluyor bu yüzden de korkuyorum . Ayrılmak istemiyorum, iyi olsun bi sıkıntı uaşamasın istiyorum bu kadarhayır bu kadar rahatsızsan ayrılırsın, devam etmezsin. kimse kimseyi zorla tutmuyor sonuçta.
Eğer sıkıntı uaşayacaksa benim psikolojim buna uygun değil bu yüzden de çok darlarım onu o yüzden de eğer sokıntı yaşanıyorsa yaşanıyorsa ne ölçüde yaşanıyor onu öğrenmek istiyorum. İstiyorum ki eğer onu darlayacağım seviyelerde ise benim yüzümfen üzülmesini ietemiyorum daha da zarar görmesini ietemiyorum .tek diyabetli siz değişsiniz ki birden fazla diyabetlinin tecrübesini almak istiyorum. Ya da empati kurarak gerçelten hastalığo bilen birilerinden yorum almak istiyorum. Evet siz verdiniz crvabınızı sağolun ama sizin gibi birden fazla kişiden almak istiyorım. Şimdi diyeceksiniz ki bir süri kişi yazdo. Ecet kötü uazan da var iyi yazan da var ama birçoğu uaşamamış çevresinde yok ve bu hastalığı şeker tatlı yemicek o kadar diye biliyor birçoğu .Demek ki ayrılmak istemiyorum??? Neden ısrarla bu tarz yorumlar yazıyorsunuz. Olumlu bahseden kadar olumsuz bahseden de oluyor bu yüzden de korkuyorum . Ayrılmak istemiyorum, iyi olsun bi sıkıntı uaşamasın istiyorum bu kadar
Demek ki ayrılmak istemiyorum??? Neden ısrarla bu tarz yorumlar yazıyorsunuz. Olumlu bahseden kadar olumsuz bahseden de oluyor bu yüzden de korkuyorum . Ayrılmak istemiyorum, iyi olsun bi sıkıntı uaşamasın istiyorum bu kadar
Takıntılıyım ama onunla da devam etmek istiyorum eğer sıkıntı yaşanacsk bir hastalık değilse takıntım kalmaz . Bende hastalığı anlamaya çalışıyotım. Dediğim gibi tecrübeli ya da yakın çevresinde olanların yorumunu tek dikkate alabilirim . Çünkü başlarda birçok arkadaşım ben dert etmesdim dedi şimdi ne olduusa hepsi bizde takardık korkardık demeye başladı. Niyeeini öğrenmeye çalışıyorum içime sinmesini iwtiyorum. İstiyorum ki karşomdaki de zarar görmesin. Yanlış karar vermeyeyim. Ama siz ısrarla konıyu farklı yerlere çekşyorsunuz. Evet siz yazdımız hiçbir sorum sıkıntı uwşanmwz dediniz. Ama aynı şekilde çok sıkıntılı diyen insanlar da yaZdı nana. Eğer sıkıntılar fazlaysa benim kaygım bu ilişkiye müsade etmez ama sizin dediğiniz gibi ise benim kaygım kalmaz zaten. İki farklı yoruö oldığu için de arada kalıyorumallah size şifa versin. bu kadar takıntılı bir hayat zor olmalı çok.
hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. hiçbir hastalığı olmayan biri ile evlenip iki sene sonra kanser olsa napacaksınız mesela ?
neyse, kabul etmiyorsunuz ama ciddi problemleriniz var. madem takıntılısınız ve karşınızdakine sıkıntı verecek yapıdasınız neden diyabeti olan biri ile ilişkiye devam etmekte ısrarcısınız ?
bunlara cevap vermiyorsunuz ama ısrarla. sıra kendinize gelince çok güzel kaçıyorsunuz.
Takıntılıyım ama onunla da devam etmek istiyorum eğer sıkıntı yaşanacsk bir hastalık değilse takıntım kalmaz . Bende hastalığı anlamaya çalışıyotım. Dediğim gibi tecrübeli ya da yakın çevresinde olanların yorumunu tek dikkate alabilirim . Çünkü başlarda birçok arkadaşım ben dert etmesdim dedi şimdi ne olduusa hepsi bizde takardık korkardık demeye başladı. Niyeeini öğrenmeye çalışıyorum içime sinmesini iwtiyorum. İstiyorum ki karşomdaki de zarar görmesin. Yanlış karar vermeyeyim. Ama siz ısrarla konıyu farklı yerlere çekşyorsunuz. Evet siz yazdımız hiçbir sorum sıkıntı uwşanmwz dediniz. Ama aynı şekilde çok sıkıntılı diyen insanlar da yaZdı nana. Eğer sıkıntılar fazlaysa benim kaygım bu ilişkiye müsade etmez ama sizin dediğiniz gibi ise benim kaygım kalmaz zaten. İki farklı yoruö oldığu için de arada kalıyorum
Ben sana anlatayım tatlım. Birgün gezerken canın tatlı isteyecek ama yiyemeyeceksiniz birlikte, sen akşama kadar ac susuz kalabilirken karşındaki kişi 2saatten fazla ac susuz kalamaz, sen istediğin kadar ağlarken, o asla doya doya ağlayamaz, sen canın istediği her yiyeceği her yemeği yerken o çoğu şeyi yiyemeyecek. Bazen şekeri düzensiz giderse komaya girecek veya şekeri düşecek bayilacak, belki haftada 3kez hastaneye gideceksiniz. O komada sacmalayacak... Daha bir sürü şey. Bunlar için fedakarlık yapabilecek misin?Takıntılıyım ama onunla da devam etmek istiyorum eğer sıkıntı yaşanacsk bir hastalık değilse takıntım kalmaz . Bende hastalığı anlamaya çalışıyotım. Dediğim gibi tecrübeli ya da yakın çevresinde olanların yorumunu tek dikkate alabilirim . Çünkü başlarda birçok arkadaşım ben dert etmesdim dedi şimdi ne olduusa hepsi bizde takardık korkardık demeye başladı. Niyeeini öğrenmeye çalışıyorum içime sinmesini iwtiyorum. İstiyorum ki karşomdaki de zarar görmesin. Yanlış karar vermeyeyim. Ama siz ısrarla konıyu farklı yerlere çekşyorsunuz. Evet siz yazdımız hiçbir sorum sıkıntı uwşanmwz dediniz. Ama aynı şekilde çok sıkıntılı diyen insanlar da yaZdı nana. Eğer sıkıntılar fazlaysa benim kaygım bu ilişkiye müsade etmez ama sizin dediğiniz gibi ise benim kaygım kalmaz zaten. İki farklı yoruö oldığu için de arada kalıyorum
Aglama ne alaka?Ben sana anlatayım tatlım. Birgün gezerken canın tatlı isteyecek ama yiyemeyeceksiniz birlikte, sen akşama kadar ac susuz kalabilirken karşındaki kişi 2saatten fazla ac susuz kalamaz, sen istediğin kadar ağlarken, o asla doya doya ağlayamaz, sen canın istediği her yiyeceği her yemeği yerken o çoğu şeyi yiyemeyecek. Bazen şekeri düzensiz giderse komaya girecek veya şekeri düşecek bayilacak, belki haftada 3kez hastaneye gideceksiniz. O komada sacmalayacak... Daha bir sürü şey. Bunlar için fedakarlık yapabilecek misin?
Ya öyle değil ben sadece bu hastalığa bağlı sıkıntıları öğrenmek istedim. Başka yere çekmenin gerçekten anlamı yokiyi de insan bedeninden bahsediyoruz. her an her dakika mükemmel gidemez. siz istiyorsunuz ki asla sorun olmasın çünkü en ufak sıkıntıda konu sizin için ölümcül olacak.
karşınızdakini insan değil makina gibi değerlendiriyorsunuz yazdıklarınıza bakınca.
Teiekkür ederim yorumunuz için. Siz böyle diyorsunuz kimi de tam tersini söylüyor. Bende herkesin fikrini almaya çalışıyorum . Ama arkadaşlar maalesef yanlış anlıyor beni .Ben sana anlatayım tatlım. Birgün gezerken canın tatlı isteyecek ama yiyemeyeceksiniz birlikte, sen akşama kadar ac susuz kalabilirken karşındaki kişi 2saatten fazla ac susuz kalamaz, sen istediğin kadar ağlarken, o asla doya doya ağlayamaz, sen canın istediği her yiyeceği her yemeği yerken o çoğu şeyi yiyemeyecek. Bazen şekeri düzensiz giderse komaya girecek veya şekeri düşecek bayilacak, belki haftada 3kez hastaneye gideceksiniz. O komada sacmalayacak... Daha bir sürü şey. Bunlar için fedakarlık yapabilecek misin?
moralin bozuk olunca ağlayınca da seker yükselmiyor mu?Aglama ne alaka?
Aglamayla alakasi yok, moralin bozulmasi yeterli yani ayni tansiyon hastalarindaki gibi. Sinir, stres uzuntu yukseltirmoralin bozuk olunca ağlayınca da seker yükselmiyor mu?
Bende tip 1diyabet hastasiyim malesef. Tamm işte bende şunu demek istiyorum moralim bozulunca doyasıya aglayamiyorumAglamayla alakasi yok, moralin bozulmasi yeterli yani ayni tansiyon hastalarindaki gibi. Sinir, stres uzuntu yukseltir
Ben tip 2’yim. Doktorumun dedigi gibi stresle basa cikmayi ogrendim cok sukurBende tip 1diyabet hastasiyim malesef. Tamm işte bende şunu demek istiyorum moralim bozulunca doyasıya aglayamiyorumbu benim için çok büyük bir eksiklik
Sizinki tedavi ve diyetinize uyarak geçebilir. Ama bizim omur boyu başımızdaBen tip 2’yim. Doktorumun dedigi gibi stresle basa cikmayi ogrendim cok sukur
Ben sana anlatayım tatlım. Birgün gezerken canın tatlı isteyecek ama yiyemeyeceksiniz birlikte, sen akşama kadar ac susuz kalabilirken karşındaki kişi 2saatten fazla ac susuz kalamaz, sen istediğin kadar ağlarken, o asla doya doya ağlayamaz, sen canın istediği her yiyeceği her yemeği yerken o çoğu şeyi yiyemeyecek. Bazen şekeri düzensiz giderse komaya girecek veya şekeri düşecek bayilacak, belki haftada 3kez hastaneye gideceksiniz. O komada sacmalayacak... Daha bir sürü şey. Bunlar için fedakarlık yapabilecek misin?
Sizinki tedavi ve diyetinize uyarak geçebilir. Ama bizim omur boyu başımızdabuna da şükür. Tek eksikliğim hala bebeğimiz olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?