Kadın mı erkek mi peki. Ne güzelOkulda Bi arkada vardı
Valla yiyordu içiyordu (çikolata vs değil ama normal hwrseyi yerdi) bu yediğine göre de İnsulin in ayarlıyordu. Gayet de keyifli mutluydu. Evlenmiş çocugu olmuş. İşinde gücünde.
EveeetEş adayınız falan mı diyabet
Kusura bakmayın üzmek istememiştim. Benim çevremde olmadığı için öğrenmeye çalıştımDiyabetli yani Tip1 diyabeti olan bir cocuk annesi olarak böyle konulari görünce ve cevremde bu tür hastalara aciyarak bakan insanlari görünce üzülüyorum.
Tip 1 diyabet pankreasin artik hic Insulin üretmemesi, ve hastanin yasamasi icin kan gibi gerekli olan insulini disardan yani deri altindan bir igne yardimiyla almasi demek.
Ben kizimin diyabetli oldugunu asiri cok asiri su icmesinden anlamistim.
Kohlenhydrate sayarak ona göre Insulin vurup hayatlarina saglikli insanlar gibi devam ediyorlar.
Tip cok ilerledi artik üst kolunda sekerini ölcen bir Sensor takili ve Insulinpompasiyla vücuduna gerekli insulini alip hayatina devam ediyorlar.
Iyi bir doktor ve 3 aylik kontrollerini aksatmadan meslek hayatlarina devam edebilir, anne veya baba olabilirler.
Diyabet artik cagimizin hastaligi neyazikki biz cok erken tanistik ama inanin bana dikkat edilirse sanildigi gibi korkulacak bisey Yok.
KadınKadın mı erkek mi peki. Ne güzel
Anladım teşekkürler cevabınız için .
Kaç yaşında çocuğunuz acaba . Sağlıklı bir ömür dilerim bu aradaBir kere yemek yapmayı sevmen lazim,3 ana ogun 3 ara ogun yapmalidir
Sagol canim.11 yasindaKaç yaşında çocuğunuz acaba . Sağlıklı bir ömür dilerim bu arada
Alışmıştır artık inşallah güzel bir hayatı olurrrSagol canim.11 yasinda
Tabii alisti 4bucuk yastan beri..Amin canim hepimizin insallahAlışmıştır artık inşallah güzel bir hayatı olurrr
Ben varımMerhaba kızlar;
Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz tip 1 diyabet var mı? Nasıllar ? Kendinde ya da çevresinde olanlar carsa cevaplarsa sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?