Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim kadarıyla adetin 5. Günü başlanıyor hormon ilacıKızlar merhaba divina diye ilaç duydunuz mu ne işe yarıyor bugün doktorum bana bu ilacı verdi rahmim as kalın o yüzden ayın 20.dede duphashona başla dedi DİVİNA ne yapıyor yani
Evet gebeliğe engel olucak bir ilaç değil galibaBenim bildiğim kadarıyla adetin 5. Günü başlanıyor hormon ilacı
Yok engel olsa zâten vermez adetini düzenleyecek sanırımEvet gebeliğe engel olucak bir ilaç değil galiba
Doktorum düzenler demişti büyük ihtimalle sizinde düzeliyordur . Banada verdi rahim duvarı kalın dedi sökülme tam olmamış dedi o yüzdem kullanıyorumMerhabalar kızlar bende 3 aydır adet olmuyorum başarısız bir tüp bebek sürecim oldu folukuller gelişmiyor geçen ay kullandım doktorum verdi şimdi adet oldum ama acaba düzenliyor mu taklit mi ediyor bilmiyorum tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim benim durumumda kullanan var mı![]()
Hepimize şifa olsun ozaman çok sevindim umarım güzel sonuçlar alırızDoktorum düzenler demişti büyük ihtimalle sizinde düzeliyordur . Banada verdi rahim duvarı kalın dedi sökülme tam olmamış dedi o yüzdem kullanıyorum