- 16 Mart 2024
- 86
- 18
- 51
- Konu Sahibi huzurluyum66
Nasıl konusucazMerhaba isdersen konusabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl konusucazMerhaba isdersen konusabilirim
Sana teşekkür ederimMerhaba biraz araştırdım bu rahatsızlığı bende bir an evvel bir kolonoskopi çektirin ve tedavinizi olun ilerde çok sıkıntı yaratır uzun zamandırda ağrısın çekiyorsunuz geçmişe takılı kalmayın biraz okudum burda .. geçmişe takılırsanız çok hasta olursunuz. Bedenimiz bizimle konuşuyor fakat biz ciddiye almayıp erteledikçe bizim başımıza daha çok şey gelir.. günü birlik bile olsa uçakla da olsa otobüsle de olsa gidin biyerde çektirin geri dönün bu sizin bedeniniz sizin hayatınız. Dönemler Çağlar eskisi gibi değil kimse kimseye yardım etmez düşmanını ananda doğrur diye boşuna demiyorlar .. seni görmezden gelenler oldukça sen daha çok var olacaksın bu hayatta. Çocuklar büyür gider evlenir çocuk sahibi de olur çoğunun eli iş tutmuş zaten siz bundan sonra kendinize bakın bence.
Nasılsınız umarım iyisinizdir rica ederim bur aradaSana teşekkür ederim
Hicde gerek yokNasıl konusucaz
Her zaman sen Allah'a güven her zaman bı çıkış yolu vardır lahavle bela kuvvete illa billahil aliyyil azim bin tane oku rahatlarsinUzulmene gerek yok bu geçici bı duygudur sabırlı ol her konuda hayatına devam et. Kendine moral ver. Muhatap olma kimseyle geleceğe odaklan inşallah yavrularinin gününü görürsün sabırlı ol
İyi geceler. Nasılsınız.
Z dört sağol matikli şeyler yazmışsın beni yüce tanrım kurtardı koloniskopi yaparken doktor dediki polip düşmüş kendiliğindenMerhaba biraz araştırdım bu rahatsızlığı bende bir an evvel bir kolonoskopi çektirin ve tedavinizi olun ilerde çok sıkıntı yaratır uzun zamandırda ağrısın çekiyorsunuz geçmişe takılı kalmayın biraz okudum burda .. geçmişe takılırsanız çok hasta olursunuz. Bedenimiz bizimle konuşuyor fakat biz ciddiye almayıp erteledikçe bizim başımıza daha çok şey gelir.. günü birlik bile olsa uçakla da olsa otobüsle de olsa gidin biyerde çektirin geri dönün bu sizin bedeniniz sizin hayatınız. Dönemler Çağlar eskisi gibi değil kimse kimseye yardım etmez düşmanını ananda doğrur diye boşuna demiyorlar .. seni görmezden gelenler oldukça sen daha çok var olacaksın bu hayatta. Çocuklar büyür gider evlenir çocuk sahibi de olur çoğunun eli iş tutmuş zaten siz bundan sonra kendinize bakın bence.
Hayret nasıl düşmüş kendiliğinden ilk defa duydum kendiliğinden düştğünü kurtulmuşsunMehri otu
Z dört sağol matikli şeyler yazmışsın beni yüce tanrım kurtardı koloniskopi yaparken doktor dediki polip düşmüş kendiliğinden
Sağol o karın agrisindan Allah'ın izni ile kurtuldum tam üç here kolonoskopi yaptılar doktorlar. Kendiliğinden düşmüş dedi doktorum bu ara. Takintilarim baya çoğaldı geri kendi kendimi teskin ettim. Dört gün önce. Ankara'daki görümcem Kamile vefat etti dünyanın ne kadar boş olduğunu bı daha anladım ayrıca. Babamda vefaat etti zaten ona uzuldugumden kalın bagirsagimda üç buçuk dsantim et ben oluşmuş karnım oyuzden. Çok agrimis takintiya gelince. Kendi kendimi moral veriyorum halası bin cenazesine uzakda oturan kızım geldi. Anne lüzumsuz şeyleri kafana takma tamamammi dedi bak halam ne götürdü dedi keşke sende bana yazsan. Kolay kolay. Kimseyle arkadaş olamıyorum konuşmaları saçma geliyor. Geçen gorumcemi. Yıkamaya bende girdim. Tabiki etkilendim. Cansız yatıyor ölü yıkayıcı makasla geceliğini keşfi. Yüzüne dokundum buz gibiydi morgdan yeni cikmisdi. Öyle. Çalıp cirpmam büyük gunahlarim yok saf da biriyim sadece namazı namaz kılmak da gevşek davranıyorum. İnsan günahsız olmaz tabi. Biri bana takılınca. Laf sayarım bide utanıyorum ama evlenmeden önce. Birisi ile yedi defa beraber oldum evli gibi değil nişanlı gibi yıllarca. Unutmadım aslında çirkin bı adamdı. Şimdiki aklım olsa ona yüz verirmiydim. Bu ara hiç rüyamda gormuyom inşallah gormemde. Yuzunemi hasretim. Allah affetmezse naparim yarabbim. Evliyken asla hiç kimseye bakmadım korkuyorum derdimi yanacak kimse yok rica ederim sende bana yaz. Öyle yalinizimki bı Allah'ım var. Bı komşuyla samimi olsam. İnce dusunmuyolar benim kadar bende dışardan merhaba nasilsinla yetiniyorum Allah danki annemin kiracısı hormet var o çok iyi. İnsan bu kadar yüzü yumsak nasıl olur. İki tane engelli oğlu var rabbim onların önünden sapitmasin hormeti bu ara gorumcemi naaşı gözümün önünden gitmiyor Allah'a büyük soylemeyim annem bile olsa yıkamaya girmicem. Güzelce topluluk içinde yaşını okuyabildim. Sana iyi geceler lütfen yaz sana ihtiyacım varMerhaba biraz araştırdım bu rahatsızlığı bende bir an evvel bir kolonoskopi çektirin ve tedavinizi olun ilerde çok sıkıntı yaratır uzun zamandırda ağrısın çekiyorsunuz geçmişe takılı kalmayın biraz okudum burda .. geçmişe takılırsanız çok hasta olursunuz. Bedenimiz bizimle konuşuyor fakat biz ciddiye almayıp erteledikçe bizim başımıza daha çok şey gelir.. günü birlik bile olsa uçakla da olsa otobüsle de olsa gidin biyerde çektirin geri dönün bu sizin bedeniniz sizin hayatınız. Dönemler Çağlar eskisi gibi değil kimse kimseye yardım etmez düşmanını ananda doğrur diye boşuna demiyorlar .. seni görmezden gelenler oldukça sen daha çok var olacaksın bu hayatta. Çocuklar büyür gider evlenir çocuk sahibi de olur çoğunun eli iş tutmuş zaten siz bundan sonra kendinize bakın bence.