• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi sıkıyorum :((

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 2 aya dügünüm var sitres mi yapıyorum anlamadım ama dişlerimi geceli gündüzlü sıkıyorum önceden de vardı ama şimdi çoğaldı sanki. :KK43:. Bide bi iş yaparken örneğin temizlik yapıyorum sürekli dis etlerimi kanatiyorum nasıl anlatiyım içime çekerek kanatiyorum sonra Namazda bile yapacağım işleri sıralıyorum kendi kendime konuşarak is yapıyorum sakin hareketsiz oturamiyorum sürekli elim kolum ayağım hareket halinde bide çoook konuşuyorum boş konuşuyorum sizce bn hastamiyim huymu ahlakmi neyim var :KK43:

Kullandığın bir ilaç var mı yada yaşadığın travma.?
Yok hiç ilac kullanmıyorum ağrı kesici dahi atmam mecbur kalmadikca öyle yaşadığım bi travma da olmadı hersey yolunda bi aksilik yok allahima çok şükür ama herseyi titizlikle yapcam diye canım çıkıyor herkesi memnun etme cabasinndayim kimsenin kalbini kirmayim diye herşeye ewet diyorum bn bu huylarimi hiç sevmiyorum hiç :mad:

Yok hiç ilac kullanmıyorum ağrı kesici dahi atmam mecbur kalmadikca öyle yaşadığım bi travma da olmadı hersey yolunda bi aksilik yok allahima çok şükür ama herseyi titizlikle yapcam diye canım çıkıyor herkesi memnun etme cabasinndayim kimsenin kalbini kirmayim diye herşeye ewet diyorum bn bu huylarimi hiç sevmiyorum hiç :mad:
Ama düşün insanlar da senin gibi davranıyormu sana? haketmeyen insanlar çok.. Bende senin gibi davrandm gerçekten ama insanlara hayır dedikçe gerçek yüzlerini gördüm. Bir dene isterim. Bazı şeyleri kafana taktığın için dişini sıkma ihtimalin yüksek tatlım.

Ama düşün insanlar da senin gibi davranıyormu sana? haketmeyen insanlar çok.. Bende senin gibi davrandm gerçekten ama insanlara hayır dedikçe gerçek yüzlerini gördüm. Bir dene isterim. Bazı şeyleri kafana taktığın için dişini sıkma ihtimalin yüksek tatlım.
Anladım canım insanlara iyi davrandikca tepeme çıkıyolar kötü de davranamiyorum ama bi yerden sonra Hayır demeyi öğrenmem lazım herkes kendini düşünüyor .. inşallah bi deniycem bakalım neler olacak. . Düğün geliyo diye sitresliyim diş sıkmam da ondan sanırım. . Sağol yorumların için canım ya vala psikolojik sandım artık :KK76:

Anladım canım insanlara iyi davrandikca tepeme çıkıyolar kötü de davranamiyorum ama bi yerden sonra Hayır demeyi öğrenmem lazım herkes kendini düşünüyor .. inşallah bi deniycem bakalım neler olacak. . Düğün geliyo diye sitresliyim diş sıkmam da ondan sanırım. . Sağol yorumların için canım ya vala psikolojik sandım artık :KK76:
Psikolojik canım Allah mesut etsin darısı başımaaaa :-)

Bunun adi.mukemmelliyetcilik :(

Psikolojik destek almak isteyenler icin onerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back