- Konu Sahibi Safsarisin
-
Rica ederim. Evet bende işe yaradı ki sebepsiz diş ağrıları yaşıyordum bende. Alışmak zaman alıyor amaCok tesekkur ederim. Peki ise yariyor mu yani sabahları uyandığınizda ağrı olmuyor dimi
Evet benim dis etlerim agriyordu simdi dişim de başladı sanki sizdede dis eti ağrısı oldu mu bide tikir tikir ediyor çenem insan ürküyorRica ederim. Evet bende işe yaradı ki sebepsiz diş ağrıları yaşıyordum bende. Alışmak zaman alıyor ama
Onu da duymustum ise yariyormus galiba onceleri 6 ayda bir sonralari sanırım senede 1 yaptiriliyormus ucreti ne kadar acaba bilginiz varmigece plagi bana iyi gelmemisti. o varken daha cok sıkıyorum hatta. gunduz dislerimi sikmasam bile cene kaslarim kasiliyor. cok belirgin bir sekilde fark ediyorum. benim icin botoks artik gerekli. emziriyorum diye erteliyordum ama yaptiracagim.
Evet diş eti ağrım da oldu, boyun baş ağrısı da oluyordu sabah. Çok stresli olduğum dönemler takıyorum sadece, her gün takmıyorum artıkEvet benim dis etlerim agriyordu simdi dişim de başladı sanki sizdede dis eti ağrısı oldu mu bide tikir tikir ediyor çenem insan ürküyor
O raddeye geliyor mu yaa bilmiyordumPlak kullanın ve eğer sorun devam ederse çenenizden ameliyat olmanız gerekir. Facia yaşarsınız...
eksiden birine sormustum. o 400 e yatırmış ama guncel fiyatini bilmiyorum. burdan birisi de benim konumda bana bir dis hekimi tavsiye etmisti. ama universite hastanesinde yaptirmak istiyorum. bir ara gidecegim.Onu da duymustum ise yariyormus galiba onceleri 6 ayda bir sonralari sanırım senede 1 yaptiriliyormus ucreti ne kadar acaba bilginiz varmi
Evet boynum agriyor bende boyun fıtığı var ben ondan zannediyordum,tiroidde var o da yaparmis zaten doktorlar fıtığı önemsiz görüyorlar ufak bir fitik galiba. Sebebi buymus demekki .keske bu kadar hassas olmasakEvet diş eti ağrım da oldu, boyun baş ağrısı da oluyordu sabah. Çok stresli olduğum dönemler takıyorum sadece, her gün takmıyorum artık
Gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesirsiniz iyilesirim. Universite hastaneleri daha mi iyi oluyoreksiden birine sormustum. o 400 e yatırmış ama guncel fiyatini bilmiyorum. burdan birisi de benim konumda bana bir dis hekimi tavsiye etmisti. ama universite hastanesinde yaptirmak istiyorum. bir ara gidecegim.
Maalesef gelıyor canım arkadasım butun ımplant yapıldı bu yuzden uc amelıyat gecırdı tek sebep dıslerını uzun sure sıkması sonucu olusan sorunlar.O raddeye geliyor mu yaa bilmiyordum
Keşkee :) stres olmayınca olmuyor diş sıkma bende ama stres varsa gün içinde bile sıkıyorum farkında olmadanEvet boynum agriyor bende boyun fıtığı var ben ondan zannediyordum,tiroidde var o da yaparmis zaten doktorlar fıtığı önemsiz görüyorlar ufak bir fitik galiba. Sebebi buymus demekki .keske bu kadar hassas olmasak
Onu da yapan varmış evet nasil fark edilmiyor ki belki bende öyleyimdir. Of yaaaKeşkee :) stres olmayınca olmuyor diş sıkma bende ama stres varsa gün içinde bile sıkıyorum farkında olmadan
Başım zonklamaya başlayınca farkediyorum gün içinde sıktığımı :) öncesinde hiç farkında olmuyorum, o zaman da sakız alıyorum hemen ağzımaOnu da yapan varmış evet nasil fark edilmiyor ki belki bende öyleyimdir. Of yaaa
Sakız ağrıyı tetiklemiyor mu peki. Bende cok soru sordum dimi k bakma :)Başım zonklamaya başlayınca farkediyorum gün içinde sıktığımı :) öncesinde hiç farkında olmuyorum, o zaman da sakız alıyorum hemen ağzıma
Yok canım niye çok olsun :) hayır onu çiğnerken sıkmayı bırakmış oluyorum, diğer türlü engel olamıyorum kilitleniyor dişlerim farkında olmadanSakız ağrıyı tetiklemiyor mu peki. Bende cok soru sordum dimi k bakma :)
Bir de dişler ufaliyormus sıktıkça. Zarar goruyormus . Esimin dis sıktığını doktor farketmis. Ben de gecen gun sakız cignedim ama hic rahat etmedim ya. O botokstan yaptirmadin dimiYok canım niye çok olsun :) hayır onu çiğnerken sıkmayı bırakmış oluyorum, diğer türlü engel olamıyorum kilitleniyor dişlerim farkında olmadan
Melisa çayı içmenizi öneririm veya papatya hem sakinleştirir hem de ağrı önler.Başım zonklamaya başlayınca farkediyorum gün içinde sıktığımı :) öncesinde hiç farkında olmuyorum, o zaman da sakız alıyorum hemen ağzıma
Maalesef bana hiç biri fayda etmiyor, sarı kantaron, passiflora bitkisi, antidepresanlar, bir değişik insanım benMelisa çayı içmenizi öneririm veya papatya hem sakinleştirir hem de ağrı önler.
Tabi önlem alınmazsa dişler ciddi zarar görüyor. Botoks yaptırmadım hayır, plak şimdilik idare ediyor beniBir de dişler ufaliyormus sıktıkça. Zarar goruyormus . Esimin dis sıktığını doktor farketmis. Ben de gecen gun sakız cignedim ama hic rahat etmedim ya. O botokstan yaptirmadin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?