• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi sıkıyormuşum

Esim bu durumdan bahsetti sanirim kalite kaliteymis plaklar sizi uzmek istemem ama sizin plaginiz biraz kalitesiz olmus olabilir :KK43: dis minesine zarar verdigini gördüm internette yaziodu :KK43:
Hazir özelde yaptirmistim ben plak zarar vermedi plaktan yillar sonra mine zedelendi.yani yıllarca o plakla yasayamayız.antidepredan vs fayda etmeei bende yillarca kullandim o ilaclari ama yinede gece dis sıkıyordum bazilarinda ne yaparsan yap dis sikma varsa oyle devam ediyor benim oglumdada var mesela

Selam konuya hemen gireceğim,tüp bebek surecine gireceğim bu ay,demir b12, şeker,tsh vs degerlerime baktirdim bir de dişçiye gideyim dedim..Hamileligin disleri etkiledigini duymuştum

Ondan evvel,dis etlerim ağrıyordu. Kanama falan yok bu arada. Doktor bisey yok dedi dislerimi temizledi ve gönderdi devlet hastanesinde gittim bu arada

Ağrı devam ediyor. Geçen sabah uyandığımda tıkır-tıkır sesler çıktı çenemden Esim sen dişlerini sıkıyorsun gece dedi eliyle elledi agriyormu dedi çenemi sag tarafım agriyordu
1 ay evel kadar da kabus görmüştum çenem kilitlenmisti onemsemedim.

Esimde bu sorun var kendisi gece plağı kullanıyor. Simdi özel doktora da gidicem bu hafta napabilirim?
Bu sorunu yasayanlar yendiniz mi?
Plak kullanmak rahat mi?
Baska bir çözümü var mi?
Hala dis etlerim agriyor moralim bozuk :KK43: onerilerinize ihtiyacım var
Cene cerrahina gtmstm plak yapti ise yaramadj kullanamadim o nasil.bir koku ve igrencliktir 🤮en son psikiytalra gt dedi 8 10 yillik bi tedaviden snra smdi iyyim sikmiyorum cene botoxu varmis yazisini gondermis bana bir de ona bakabilirsn bnm uzun surdu gecmesj

Cene cerrahina gtmstm plak yapti ise yaramadj kullanamadim o nasil.bir koku ve igrencliktir 🤮en son psikiytalra gt dedi 8 10 yillik bi tedaviden snra smdi iyyim sikmiyorum cene botoxu varmis yazisini gondermis bana bir de ona bakabilirsn bnm uzun surdu gecmesj
Ben cok uzun sure antidepresan kullandim tabi o zamanlar boyle bir sorunum yoktu ama artik hic kullanmak istemiyorum canim yaaa . Valla kac saat oldu uyanali dislerim agriyo agri kesici iccem galiba

Hazir özelde yaptirmistim ben plak zarar vermedi plaktan yillar sonra mine zedelendi.yani yıllarca o plakla yasayamayız.antidepredan vs fayda etmeei bende yillarca kullandim o ilaclari ama yinede gece dis sıkıyordum bazilarinda ne yaparsan yap dis sikma varsa oyle devam ediyor benim oglumdada var mesela
Oglun kac yaşında neden sinirli oyle. Yani sinirli stresli insanlarda oluyormus diye okudum da ben yanlis anlama. Bende senelerce antidepresan kullandim canim artik kullanmak istemiyorum ve uyanali kaç saat oldu dişlerim agriyor ilac iccem sanırım simdi basim da agrimaya basladi bide cok sigara ictim uf yaaa.

Dis sikma ve cene sikma cok farkli canm dis sikma genelde genetk anneden babadan geliyor ama cene sikma cok farkli

Merhabalar, yıllardır diş sıkan birisi olarak yaptıklarım.
-Her gece diş plağı kullanmak
-dönem dönem botoks yaptırmak
-her gece mutlaka magnezyum takviyesi almak.

bu 3 ünü düzenli yaptığımda ağrılarım yok denecek kadar azalıyor. Magnezyumu araştırın ve kullanın hiçbir zararı yok doğal bir takviye ve diş sıkmaya diğer ağrılara çok iyi geliyor.

Back