- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 41
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
İnşallah ağrılarınız geçer ama ben de diş telciyim.Daha önce kullandıysanız sonradan tekrarlayan çapraşıklıklar için en fazla 1 sene taksanız yeterdi belki de.Neyse geçmiş olsun.Doktor ne dedi ağrılar için , geçer miymiş? Bence geçer.Basit bir dolgu bile önce sızlıyor , sonra iyice oturuyor.Geçer inşallah.
Evet kullanabılıyorum. Benım on ıkı dısımde tırtık vardı onları hafıf törpüledı de yapmıştı. Tekrar yaptırmadım artık. Boylesıde düzgün torpulendıgı ıcın.Peki dustukten sonra tekrar yaptirdiniz mi? Yani laminesiz kullanabiliyormusunuz artik o disi?
Ben diş teli tedavisi gördüm ve bitirdim.Diş telinde nasıl sıkıntı yaşadın ki canm?Tam da taktırma arefesindeyim
Tanesini kaça yaptırdınız çok merak ettim geçmiş olsunKac dise yaptirdiniz?
Benim yaptirdigim lamine yani disleri ufaltmadan sadece disin on kismini az asindirip, incecik porseleni yapistirdi.
On dislerde hassasiyet, arka dislere dogru ise yemek yerken agri oluyor malesef haala
Evet kullanabılıyorum. Benım on ıkı dısımde tırtık vardı onları hafıf törpüledı de yapmıştı. Tekrar yaptırmadım artık. Boylesıde düzgün torpulendıgı ıcın.
Normal degil bu durum
Dış sinirlerin canlı kalmış galiba. Kalemde hata olmalı
Daha iyi bir doktora gidin.
Işlemde yazmaya çalıştım. Klavye otomatik düzeltmiş kendince.Kalemde hata derken?
Hiç ağrı,hassasiyet yaşamadım. Laminenin amacı bu zaten,kendi dişinize hiç zarar vermeden yapıştırılması. Sizin dişlerinizi mi incelttiler ? Ozamn yazık etmişsiniz.
Bende düşünüyorum ilerde.ön dişlerimde dolgu var sağlıklı değiller pek.üst 4 ve alt 4 dişi düşünüyorum.yapılması da zormuş sanırım.Keske bende guvenemeyip hiic bu islere bulasmasaydim.yaptirdim simdi guzel.ne oldu guzel olunca sanki.omur boyu bu takma dislerle gezicem simdi.
Ay Boyle dusununce daha da fena oluyorum ya.valla haftasonu bir psikatriste fln gitmeyi dusunuyorum.
laminleri sokturup disin uzerine incecik kompozit dolgu yapabilirler. normal bildigin isin dolguyu incecik suruyolar
acil sifalar diliyorum. ben de düşünüyordum ne kadar ücret ödediniz .
Boyle bisi var mi gercekten?
Sordugum dis hekimleri geri donusu yok
Diyor.hatta daha da ilerisi olur dis kaplamaya gecer zamanla diyen var
Diş etlerinize de işlem uyguladı mı?O kadar cok odedimki...
Giden paraya uzulemiyorum bile sagligimi dusunup,sadece suan ona odaklandigim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?