- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 41
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
estetik doktorları, kendilerine neden estetik yaptırmıyorlar acaba..adam saç ekiminden bahsediyor, kendi kel...estetiğin yan etkilerinden kimse bahsetmiyor...Evet basliktan da anlasilacagi gibi cok pismanim.
Bu psikolojiden nasil kurtulucam bilemiyorum.
Dislerimde carpisiklik vardi.birkac doktorla gorusup, uygun buldugum bir doktora,dislerime lamine veneer yaptirmaya karar verdim.10 ust dislerime yaptirdim.
Yaptirdigim gunden beri, dislerimde hassasiyet,agri var.dogru duzgun yemek yeyip icemiyorum.eski saglikli ve carpisik dislerimi o kadar ozluyorumki...
Insan kendine guzellik ugruna bu kadar zarar verir mi Allahim ne yaptim kendime ben boyle diyorum.son pismanlik fayda etmiyor malesef.
Doktora durumu anlattigimda gececek diyor.Ah bu doktorlar...tamam silah zoruyla yapmadi bana bu islemi fakat saglam olanlara dokunmayalim da demedi.hepsine yapti malesef.o an benimde gozum gormedi, ikna oldum hemen.cok cok uzgunum.
Daha once yaptiran ve agrisi sizisi gecen var mi?
Diş teli neden yaptırmadınız? Sorunu kökten çözmüş olurdunuz. Bu yöntem benim bildiğim en son çare oluyor. Estetik dediğiniz gibi sonuçta. Ne kadar oldu yaptıralı?
Diş teli neden yaptırmadınız? Sorunu kökten çözmüş olurdunuz. Bu yöntem benim bildiğim en son çare oluyor. Estetik dediğiniz gibi sonuçta. Ne kadar oldu yaptıralı?
lamine yaptırdım.kesinlikle agrı olmadı.ve cok rahat kullanımı.bence doktorunuzla tekrar görüşün hassasiyet normal degil.cünkü normalde sıcak soguk yedigimde hassasiyet yapan normal dişlerime kıyasla suan hiç yok.ve doktorumda demişti zirkonyumun bir özelliğide hassasiyet olmaması artık.
Bende lamına yaptırmıştım fakat benim öyle bir sıkıntım olmamıştı. Bı müddet sonra düştü hemde o kadar dıkkat etmeme rağmen.
estetik doktorları, kendilerine neden estetik yaptırmıyorlar acaba..adam saç ekiminden bahsediyor, kendi kel...estetiğin yan etkilerinden kimse bahsetmiyor...
Lamine bu gülüş estetiği diye yöntem mi? InsaALLAH ağrılarınız geçer. Alışırsınız umarım
sirf guzellik ugruna dokundurtmamak gerek bende dis teli taktirdim basima gelmeyen kalmadi. yapmadan evvel bin turlu aciklama yapip hic bisey olmaz diyen disci ustelik prof. komplokasyon cikinca olabilir napalim dedi. bende cok pismanim. lamine de bu tip durumlar olur mu diye sordum gecen hayir dedi yine discinin biti aha da olmus.
implant takalim dedi 3 ayri disci ben uygun degilim vucudum cabuk iltihaplaniyor romatizmam var diyorum.
yok oyle bisey hic bisey olmaz diyolar. burda kac kisi de neler okudum. kendi arkadasimin arkadasi 2 sene hastanede yatti. bagisikligi coktu. bu yuzden. ama isler kotu gidince napalim olabilir oluyo. ben guvenmiyorum acikcasi artik
sirf guzellik ugruna dokundurtmamak gerek bende dis teli taktirdim basima gelmeyen kalmadi. yapmadan evvel bin turlu aciklama yapip hic bisey olmaz diyen disci ustelik prof. komplokasyon cikinca olabilir napalim dedi. bende cok pismanim. lamine de bu tip durumlar olur mu diye sordum gecen hayir dedi yine discinin biti aha da olmus.
implant takalim dedi 3 ayri disci ben uygun degilim vucudum cabuk iltihaplaniyor romatizmam var diyorum.
yok oyle bisey hic bisey olmaz diyolar. burda kac kisi de neler okudum. kendi arkadasimin arkadasi 2 sene hastanede yatti. bagisikligi coktu. bu yuzden. ama isler kotu gidince napalim olabilir oluyo. ben guvenmiyorum acikcasi artik
Keske bende guvenemeyip hiic bu islere bulasmasaydim.yaptirdim simdi guzel.ne oldu guzel olunca sanki.omur boyu bu takma dislerle gezicem simdi.
Ay Boyle dusununce daha da fena oluyorum ya.valla haftasonu bir psikatriste fln gitmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?