Dişlerimi lamine yaptirdim çook pişmanım

Onerdiginiz dis macununu denicem.tesekkur ederim

Ben diş teli tedavisi gördüm ve bitirdim.
Hayatımda verdiğim en doğru karardı.
Pırıl pırıl sağlıklı düzgün ve kendi dişlerim.
Estetik kaygı sağlıktan olmak berbat bir durum olmalı.

Benim de yaş 28 oldu.12 yaşından beri hep istedim.Kısmet olmadı fiyatı çok geldi.Bi dönem devlet ödemedi falan.

Ortodontisle görüştüm.Yakında başlayacağım inşallah memnun kalırım.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Ben de yaptırdım, dişlerinizde fazla carpisiklik varsa ve düzgün bir hale sokmak içinde kendi dişinizi fazla törpüledilerse sinire yakin yerler sızlama yapiyor. Benimki bir sene oldu yapilali, ilk zamanlar aşırı sizliyordu, şimdi iyice azaldı ama hala eskisi kadar iyi degil. Yani size bir iyi bir de kötü haberim var, kötü olan o dişlere artık yapacak bisey yok, kesildi artik ve full porselen bile yaptirsaniz sızlaması geçmez tek çaresi kanal tedavisiyle o sinirleri öldürmek olur, ama bu da dişinizin de ömrünü kisaltir. İyi haber de şu ki sızlaması zamanla azalıyor bir yil oldu benim yavas yavas azaldı ama tamamen yok olmadi. Bir de hassasiyet karsiti dismacunu alin ve bekleyin tek önerim bu. Para dökmeyin kanal tedavisi yada baska işleme işinize yaramayacak.

Canm ben de ilk yaptırdığım haftalar neden yaptm bunu kendime diyordum yemek yemeye bile korkuyordum çok normal bir süreç ağzın dişlere alışması gerekiyor şimdi ağzımda yok gibi sanki kendi dişim gibi hissediyorum birazcık sabır

Dişle ilgili işlemlerde hassasiyet oluşması çok normal. Sonuçta diş minesi zarar görüyor. Bırakın lamineyi diş taşı bile kazınırken diş minesi zarar görüp hassasiyet oluşuyor. Ama zamanla diş minesi güçleniyor. Benim son işlemimde 6 ay dan fazla sürdü hassasiyet ama mecbur sabredeceksiniz. Burun ameliyatı ile olan adam da acı çekiyor ama değişim istiyorsanız bedellerine katlanacaksınız mecbur

Benimde dişlerim de sorunlar var, ilk doktor tüm dişlerimi zirkonyum kaplamak istedi sağlamlar dahil, sırf güzel görüntü için, bense kanal tedavisinden morarmış olan dişlerime istemiştim sadece, çok eski aile doktorumuz olan diş doktorumuza gittiğimde çok kızdı, ne gereği var diye hatta beni tamamen vazgeçirdi kompozit dolguyla ben onları düzeltirim diye. Dolgu yapmıştı 15 sene olmuştur herhalde, hala duruyor.

Bende de diş fobisi var maalesef, hep vardı annemin zoruyla ağlaya sızlaya otururdum o koltuğa, şimdi de 3 kez oturdum kalktım o koltuktan, anestezi altında yaptırmaktan başka çaren yok dedi. İnşallah hassasiyet geçer ve memnun kalırsınız.

İnşallaj ben de sizin gibi derim .Yıllardır istediğim bir şeydi ama şimdi pişmanLık aşamasındayım korkuyorum.moral verdinizz

Diş taşı temizleme için arada kendi kendime limonla fırçaladım dişlerimi . Cahillik etmişim kendime zarar vermişim meğer. Ve sonrası hassasiyet olmuştu flor vernik uygulayınca geçti.hasssasiyet nasıl geçer diye gezınırken tesadüf öğrendim kendim sordum doktora . Ikı diş doktoruyla konuştum biri saçma ve komik buldu . Diğeri uyguladı ve geçti.
Bazısı çok zararlı buluyor floru tartısmalı bır konu . Ama ben rahat ettim. Yani araştırın çok zor durumdaysanız deneyin diyorum.
Flor vernikle geçmeseydii Gc tooth moussee deneyecektım.

Dis teli yaptirmistim yillar evvel.fakat dislerim tekrar eski carpisik haline geri dondu.o yuzden lamineyi dusunmustum.
2 ay oldu nerdeyse.azaldi ilk zamanlara gore fakat yine var.v
Ben de tel tedavisi yaptırdım. Eski haline dönmedi.

Teli erken çıkarırsanız eski haline döner.

Sanırım işini iyi bilen hekimlerle çalışmadınız. Bütün işlemleriniz aksi gidiyor.

estetik doktorları, kendilerine neden estetik yaptırmıyorlar acaba..adam saç ekiminden bahsediyor, kendi kel...estetiğin yan etkilerinden kimse bahsetmiyor...
hahahah bende aynı noktaya takılırım hep. Gözlerimi çizdirip gözlükten kurtulayım dedim hastane de 3 doktorda gözlüklüydü. O kadar faydalı bir yolsa bu onları gözlüklerini bırakmak mı istemiyorlar. Bende yemiyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…