- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 41
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
Ben de yaptırdım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yaptırmadıklarim sızlıyor da yaptırdiklarim hiç sızlamıyor.
Sensodyn in hızlı rahatlama diye bir dış macunu var. Fırçalarken iki dakika ağızda tutup öyle durulayin. Sızlamayi hemen aliyor.
Diş etlerinize de işlem uyguladı mı?
Muhtemelen onun etkisidir. Lamine bu kadar ağrı, sızı yapmaz.Evet lazerle disetlerimi kesti.cok gorunuyordu dis etlerim.hem gorunurlugu azaldi, hem de seviyelerini esitledi.
Hala sislik var ama azaldi baya
Ben diş teli tedavisi gördüm ve bitirdim.
Hayatımda verdiğim en doğru karardı.
Pırıl pırıl sağlıklı düzgün ve kendi dişlerim.
Estetik kaygı sağlıktan olmak berbat bir durum olmalı.
Ben de yaptırdım, dişlerinizde fazla carpisiklik varsa ve düzgün bir hale sokmak içinde kendi dişinizi fazla törpüledilerse sinire yakin yerler sızlama yapiyor. Benimki bir sene oldu yapilali, ilk zamanlar aşırı sizliyordu, şimdi iyice azaldı ama hala eskisi kadar iyi degil. Yani size bir iyi bir de kötü haberim var, kötü olan o dişlere artık yapacak bisey yok, kesildi artik ve full porselen bile yaptirsaniz sızlaması geçmez tek çaresi kanal tedavisiyle o sinirleri öldürmek olur, ama bu da dişinizin de ömrünü kisaltir. İyi haber de şu ki sızlaması zamanla azalıyor bir yil oldu benim yavas yavas azaldı ama tamamen yok olmadi. Bir de hassasiyet karsiti dismacunu alin ve bekleyin tek önerim bu. Para dökmeyin kanal tedavisi yada baska işleme işinize yaramayacak.Evet basliktan da anlasilacagi gibi cok pismanim.
Bu psikolojiden nasil kurtulucam bilemiyorum.
Dislerimde carpisiklik vardi.birkac doktorla gorusup, uygun buldugum bir doktora,dislerime lamine veneer yaptirmaya karar verdim.10 ust dislerime yaptirdim.
Yaptirdigim gunden beri, dislerimde hassasiyet,agri var.dogru duzgun yemek yeyip icemiyorum.eski saglikli ve carpisik dislerimi o kadar ozluyorumki...
Insan kendine guzellik ugruna bu kadar zarar verir mi Allahim ne yaptim kendime ben boyle diyorum.son pismanlik fayda etmiyor malesef.
Doktora durumu anlattigimda gececek diyor.Ah bu doktorlar...tamam silah zoruyla yapmadi bana bu islemi fakat saglam olanlara dokunmayalim da demedi.hepsine yapti malesef.o an benimde gozum gormedi, ikna oldum hemen.cok cok uzgunum.
Daha once yaptiran ve agrisi sizisi gecen var mi?
Canm ben de ilk yaptırdığım haftalar neden yaptm bunu kendime diyordum yemek yemeye bile korkuyordum çok normal bir süreç ağzın dişlere alışması gerekiyor şimdi ağzımda yok gibi sanki kendi dişim gibi hissediyorum birazcık sabırEvet basliktan da anlasilacagi gibi cok pismanim.
Dislerimde carpisiklik vardi.birkac doktorla gorusup, uygun buldugum bir doktora,dislerime lamine veneer yaptirmaya karar verdim.10 ust dislerime yaptirdim.
Yaptirdigim gunden beri, dislerimde hassasiyet,agri var.dogru duzgun yemek yeyip icemiyorum.eski saglikli ve carpisik dislerimi o kadar ozluyorumki...
Insan kendine guzellik ugruna bu kadar zarar verir mi Allahim ne yaptim kendime ben boyle diyorum.son pismanlik fayda etmiyor malesef.
Doktora durumu anlattigimda gececek diyor.Ah bu doktorlar...tamam silah zoruyla yapmadi bana bu islemi fakat saglam olanlara dokunmayalim da demedi.hepsine yapti malesef.o an benimde gozum gormedi, ikna oldum hemen.cok cok uzgunum.
Dişle ilgili işlemlerde hassasiyet oluşması çok normal. Sonuçta diş minesi zarar görüyor. Bırakın lamineyi diş taşı bile kazınırken diş minesi zarar görüp hassasiyet oluşuyor. Ama zamanla diş minesi güçleniyor. Benim son işlemimde 6 ay dan fazla sürdü hassasiyet ama mecbur sabredeceksiniz. Burun ameliyatı ile olan adam da acı çekiyor ama değişim istiyorsanız bedellerine katlanacaksınız mecburEvet basliktan da anlasilacagi gibi cok pismanim.
İnşallaj ben de sizin gibi derim .Yıllardır istediğim bir şeydi ama şimdi pişmanLık aşamasındayım korkuyorum.moral verdinizzCanm ben de ilk yaptırdığım haftalar neden yaptm bunu kendime diyordum yemek yemeye bile korkuyordum çok normal bir süreç ağzın dişlere alışması gerekiyor şimdi ağzımda yok gibi sanki kendi dişim gibi hissediyorum birazcık sabır
Ben de tel tedavisi yaptırdım. Eski haline dönmedi.Dis teli yaptirmistim yillar evvel.fakat dislerim tekrar eski carpisik haline geri dondu.o yuzden lamineyi dusunmustum.
2 ay oldu nerdeyse.azaldi ilk zamanlara gore fakat yine var.v
hahahah bende aynı noktaya takılırım hep. Gözlerimi çizdirip gözlükten kurtulayım dedim hastane de 3 doktorda gözlüklüydü. O kadar faydalı bir yolsa bu onları gözlüklerini bırakmak mı istemiyorlar. Bende yemiyorum bunlarıestetik doktorları, kendilerine neden estetik yaptırmıyorlar acaba..adam saç ekiminden bahsediyor, kendi kel...estetiğin yan etkilerinden kimse bahsetmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?