• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi Çok sıkıyorum

bebekpatigi

~...Küçük Kadın..~
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
278
0
26
32
Ankara
Ben gece uyurken dişlerimi sıkıyorum annem ve ablam sesleri duyuyorlarmış.Sabah uyandığım çenemden yanak kemiğime doğru takılma ve ağrı oluyor ayrıca dişlerimde nasıl desem uyandığımda gevşek değil sanki daha çok birleştirilmiş gibi bir olay oluyor ve en çokta yüzümde ağrılar oluyor.Ben çene cerrahiyemi gitmeliyim yoksa bir dişçiyemi? Ben çocukkende vardı ama Antidepresan kullanmaya başlayınca ağrılar ve daha güçlü kasılmalar oluyor.

psikolojik bence de, önce sorunlardan kurtulabılsen rahatlasan dişler de rahatlardı. arkadaşım diş hekımıne yaptırmıştı plastıkten bir aparat, ama midesi bulandı kullanamadı yatarken.

canım çoğu şey çocukluktan gelıyor aslına bakarsan, tüm korkular , kişilik...
dişe geçirmeli bir şeydi. dişler birbirine degmiyordu onu takınca. dişlerin zedelenmesını önlüyordu belkı de, ama dedıgım gibi kullanamadı. streslı günler gecırıyordu, feraha erdıkten sonra ıhtıyacı da kalmadı neyse kı.

daha önce devlet hast. yaptırdım çok kalitesiz ve sertti daha sonra özel muayenehanede yaptırdım sanki ağızda yok gibi rahatsız etmiyor tavsiye ederim ben fayda gördüm

Bende Şişli de yaptırdım o aparatı adıda gece plağı alt dişime yaptırdım 100 TL verdim her gece takıyorum midem falanda bulanmadı ama çok sert sıktığımdan dişlerimi parçaladım plağı yeniden yaptırıcam bakalım.. (:

Back