Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende çok disleksin sandım.bence hiç kafana takma benimde aynı senin gibiler bi arkadaşım dişlerin sana ayrı bi hava katıyor demişti yani senin çirkin sandığın şey karşı tarafa hoş gözüküyor
canım bende ön iki dişime kaza geçirdiğimden kaplama yaptırdım bana doktorum dedi ki " dişi sağlam olan da estetik açıdan çekici dursun diye tavşan diş yaptırıyorlar dedi benimkileri de biraz uzun yaptı ben kaplamaları sonradan kısalttırdım mesela bazıları seviyor ama sen sevmiyorsan tedavisi mümkün tel taktırmak en iyi çözüm hayatında bir kez yaptırıcaksın para vermeye değer bende arkada tek bir diş için doktora gittim tel takılmalı dediler ama teli sevmiyorum o dişe kaplama yaptıracağım telden daha güzel ve ucuz ama telde doğal dişim olucak bende bu konuda muzdariibim takipteyim .
Paran varsa gozukmeyen yeni seyler cikti, ama cok pahali ben tel takmistim, o cok pahali gelmisti, invisalign. Bi sor disciye belki duzeltebilir disini o. Photo ekleyemedim ya, invisalign yaz nette
invisaling i kaça yaptırdın canım ben arkadaki tek diş için tel takmak istemiyorum arayıştayım invisalign ilk kez gördüm duydum sadece üst dişler için olucak
invisaling i kaça yaptırdın canım ben arkadaki tek diş için tel takmak istemiyorum arayıştayım invisalign ilk kez gördüm duydum sadece üst dişler için olucak
Ben yaptiramadim cok pahali gelmisti, 6 aylik sure icin 1500€ falan di heralde, ben Fransa da yasiyorum ama Türkiye de daha ucuzdur, bi arastir, tele göre cok iyu, uzaktan hic gozukmuo, iyice yaklasinca disinde bisey oldugu belli oluyo