Dişlerim..

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.

kızlar dişlerim böyle sizce nasıl bi işlem uygulamayım ? ve beyaz değiller ne yapsam bilmiyorum

Eki Görüntüle 805986

kızlar dişlerim böyle sizce nasıl bi işlem uygulamayım ? ve beyaz değiller ne yapsam bilmiyorum

Şekil şemal yönünden göze bir rahatsızlık vermiyor bana göre, renk konusu ise zaten dişleri bembeyaz olanların sayısı çok az, çoğunluğun kirli beyaz ve tamamen beyaz olan dişlerden daha doğal duruyor bence. Resimde sadece dişleriniz gözüküyor, diş etleriniz değil, ''Sağlıklı diş, sağlıklı diş etinde bulunur'' bu gerçekten doğru, o yüzden diş eti bakımınızı ihmal etmeyin, diş etine zarar verecek diş taşlarınız varsa temizletin, tuzlu suyla gargara, kekik suyu gargarası vb. gibi basit uygulamalarla da diş etlerinize bakım yapmış olursunuz aynı zamanda C vitaminli gıdaları tüketmeyi ihmal etmeyerek de.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. Bende öyle doktor beyazlatması gibi göze çarpsın istemiyorum ama beyaz olmasını istiyorum gülünce böyle tüm dişlerim görünüyor insanlara dikkat ediyorum sadece üst dişleri görünüyor inci gibi benim tüm dişler ortada.. Gülmeyide çok seviyorum kimse de rahatsız değil hani kötü durmuyor diyorlar ama ben rahatsız oluyorum böyle

Ağız-çene yapısıyla alakalı bir durum olsa gerek, herkesin farklı farklı malum, kimisi de üst dişlerinin diş etleriyle birlikte görünmesinden şikayetçi, herkesin takıldığı bazı detaylar var, önemli olan gülmek ve dişlerin sağlıklı, temiz, plaksız olması değil mi

evet öyle tabi ama beyaz degil ve inci gibi düzgünde değil rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…