Merhaba kızlar, dişlerimi düzenli fırçalamama rağmen yok yok yok, dişlerim resmen sarı. Küçükken çok antibiyotik kullanmışım, bundan olabilir, ya da diş rengim sarıdır ama bu kadar da olmaz ki! Bir çözümü yok mu bunun? Doktora beyazlattırma imkanım yok bu 2 ay, ama artık bir saniye bile bekleyemem, beni bir süre idare edecek bir yöntem biliyor musunuz?
Merhaba kızlar, dişlerimi düzenli fırçalamama rağmen yok yok yok, dişlerim resmen sarı. Küçükken çok antibiyotik kullanmışım, bundan olabilir, ya da diş rengim sarıdır ama bu kadar da olmaz ki! Bir çözümü yok mu bunun? Doktora beyazlattırma imkanım yok bu 2 ay, ama artık bir saniye bile bekleyemem, beni bir süre idare edecek bir yöntem biliyor musunuz?
benim dişlerim de beyaz değildir, süt dişlerim beyazdı ama kalıcı dişlerim beyaz olarak çıkmadı, açık sarı, sanırım benimkide antibiyotikten kaynaklı, çünkü mineral eksikliği falan olsa süt dişlerim de sarı olurdu. diş fırçalamakla diş rengi açılmaz, kahve çay gibi lekelenmeden kaynaklı sarılıklar istisna tabi ama fırçalamanın beyazlatmaya değil diş sağlığına katkısı vardır ve rengi açılsın diye hunharca bastıra bastıra fırçalamak da çok çok yanlıştır mineye yazık olur. ve mineye zarar verecek kontrolsuz uygulamalarda dişinize zarar verir. kliniksel beyazlatmaların maliyeti yüksek, evde uygulayacağınız bir kit kullanın ev tipi beyazlatma olarak geçer, fiyatları genel olarak 150-300 lira arasındadır, geçenlerde starr white araştırdığım ve almayı düşündüğüm bir kit, ama genelde opalescence kitlerini tercih ediyorlar. bu da belli bir maliyet gerektiriyor ama maddi olarak klinik beyazlatmanın yanında hiçbirşey.