• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerim mucize gibi oldu herkeze tavsiye ederim

ya benimde dişlerim çok küçük ve dudaklarımda öyle gülemiyorum hiç banada olur mu bu acaba

çok beğendim ya inanılmaz güzel olmuş senin ki:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

dr estetik diş hekimi olduğu için senin ağzına yüzüne yakışacak olan en güzel dişi yapacaktır.. Korkmadan gidebilirsin canım

ben doktora gittim ama tavsiye etmedi ben inci gibi diş istiyorum rahatça gülebilmek istiyorum dedim ama gerek yok yaşın daha küçük (21) dedi. sonra aradan zaman geçti tekrar gittim çok kafama takıyorum bunu dedim diş etlerim kesecek (cuma günü)biraz dişlerim dah büyük olacakmış aa yinede çok fark etmez dedi ama ben küçücük bi farka razıyım yaniiii

hay alllah boyları kısa senin dişlerinin galiba.

dişlerindeherhangi bir sıkıntın varmı? benimde diş etlerim sağlıksızdı aradaki farka bakarsan
ama zirkonşarım yapılırken doktorum stetik duruma göre porselenlerime öre ayarladı diş etlerimi

eğer porselen olmasaydı yapmazdım dişetlerini kısaltmazdım çünkü çok hassasiyet olurdu demişti
sende doktoruna mutlaka bunu sor bence canm
umarım istediğin gibi olur geçmiş olsun

hay alllah boyları kısa senin dişlerinin galiba.

dişlerindeherhangi bir sıkıntın varmı? benimde diş etlerim sağlıksızdı aradaki farka bakarsan
ama zirkonşarım yapılırken doktorum stetik duruma göre porselenlerime öre ayarladı diş etlerimi

eğer porselen olmasaydı yapmazdım dişetlerini kısaltmazdım çünkü çok hassasiyet olurdu demişti
sende doktoruna mutlaka bunu sor bence canm
umarım istediğin gibi olur geçmiş olsun

diş etlerim de herhangi bi sorun yok sadece estetik açıdan hoş görünmüyo o kadar

sen diş hekimi misin????

Back