• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerim mucize gibi oldu herkeze tavsiye ederim

tohumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
113
0
0
İstanbul
arkadaşlar korkmadan zirkonyum yaptırabilirsiniz tabi estetiğinden kesin emin olduğunuz bir hekime

benim sonucum bu umarım herkezin gönlüne göre dişleri olur

aşşağıı yukarı fikir edinin diye fotomu koyuyorum

$img820_174958hrb.jpg $img903_174958hr.jpg

teşekkürler kızlarr:)) bağdat caddesinde bir yerde yaptırdım burdan ismini vermiyim:)

ama biraz hatır işi oldu onun için çok ucuza yaptırdım;)

Çok güzel olmuş güle güle kullan :61:
Benimde zirkon dişlerim ama yaptırdığım zaman doktorumun dediği gibi artık güzel görünmemeye başladı sanki gözüme ne kadar zaman aldı yapımı? değiştirmeyi düşünüyorum çünkü

çok güzel olmuş güle güle kullan :61:
Benimde zirkon dişlerim ama yaptırdığım zaman doktorumun dediği gibi artık güzel görünmemeye başladı sanki gözüme ne kadar zaman aldı yapımı? Değiştirmeyi düşünüyorum çünkü

ölçüsünü aldıktan sonra bir kere prova yaptı beraber karar verdik nasıl olacagına sonraki seanstada takıldı toplam 9 gun sürdü

sağolsun doktorum zamanım kısıtlı olduğu için pazar günüde tedavimi yaptı

Diş etlerin bile daha sağlıklı gözüküyor:34: Ama gerçekten o kadar doğal duruyor ki inanamadım güle güle kullan canım:61:

ya benimde dişlerim çok küçük ve dudaklarımda öyle gülemiyorum hiç banada olur mu bu acaba

çok beğendim ya inanılmaz güzel olmuş senin ki:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Back