• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerde orta hat kayması fikir verin lütfen :(

Vallahi bende aynı durumdayım suan ve agliyorum sinirdennn.. üst ön disim üstteydi çene yapim dar diye süt disimi çekti suan tellerimin çıkmasına son 1 ay kalmıştı ki hersey güzeldi biran da ön iki disimi törpüledi uçlarını ve iki ön disimin arasını da törpüleyip ayırdı bu ay o boşluk tekrar kapandı derken bi baktım disimin birisi havada gözüküyor ve sol tarafa katmış dislerim. Şimdiye kadar video cekimlerimde ve resim çektiğim de hiç böyle bir kayiklık yoktu geçen ay naptiysa mahvetti agliyorum sinirden . Sorunumu anlattım doktoruma ama dişlerime küsür bulmaya başladi şimdiye kadar herşey mükemmeldi ama o törpüledikten sonra arasını falan ayırdı dişlerimin mahvetti birde bana başka doktora git begenmediysen diye cirkinlesti 6 bin para odedim birde ben ona 2 yıldır emeklerim var artık ne video ne resim gülerek cekemiorm zaten çok takintili birisiydim aklımdan çıkmıyor olacak gibi değil. Herkese soruyorum kimse fark etmiyor ama ben video çekerken birde resim çekince 2 mm yana doğru kaydığını görebiliyorum ne yapcam vallahi bilmiyorum
Öncelikle merhaba sinirlenip ağlayarak maalesef çözüm bulamazsın. Öncelikle doktorunla güzelce konuşarak derdini anlatacaksın. Sorun olduğunu düşündüğünü söyleyeceksin. Dediğine göre doktorun son işlemi yapmadan önce düzgünmüş. Biraz beklemeni tavsiye ederim maalesef dişler hemen 1 Ayda düzelmeyebilirler. Doktorun sana tellerin çıkacağını söylemedikten sonra emin ol daha yapacağı işlemler vardır. Eğer doktorun artık tedavini bitireceğiz derse ve senin beğenmediğin bir durum var ise dersin kendisine. Gerekirse sen başka doktora gidip muayne olursun problem olup olmadığını öğrenirsin. Sadece sakin ol. Hiç bir doktor hastasıyla kötü olmak istemez özellikle özel sektörde

Back