43 yaşındayım.sigara içiyorum.dişlerim berbat sararmıştı rahat gülmek bir tarafa görüntüsü herşeyden önce beni mutsuz ediyordu.Samsunda Diş Doktoru Mustafa Sabri CEYLAN'a gidene kadar devam etti bu durum.Sabri Bey konuşmaları ve uygulayacağı tedavi ile ilgili beni çok güzel aydınlattı.dişlerimin sağlıklı olduğunu kesip yeni diş yapmanın şimdilik gereksiz olduğunu fakat farklı yöntemlerle sorunumu ortadan kaldırcağını söyledi.hem daha ucuz olcaktı hem mutlu olacaktım hem de daha acısız..zaten eli inanılmaz hafif bir doktor...eli hafif neden olur bir doktorun bilmiyorum ama inanılmaz hafifti..doktor beye neden daha ucuz bir tedavi yönetmi önerdiniz para kazanmak istemiyormusunuz dediğimde önceliğimiz para değil tedavi dedi..çok etkilendim doğrusu..ve sonuç mükmemmel...bembeyaz dişlerle üstelik bir de yeni dişlerim sayesinde dudak üstünde oluşan çizgilerim de yok oldu:))bir taşla iki kuş yani..ve ben de tavsiye etmeden geçemedim.Samsunda Diş doktoru Mustafa Sabri CEYLAN..ben istanbuldan bir arkadaşım aracılığı ile gittim kendisine..önce telefon ediyorsunuz..randevu talep ediyorsunuz.işlemlerinizi yaptırıp dönüyorsunuz..benim kalacak yer sorunum olmadı ama sanırım doktor bey bu konuda yardımcı olacaktır.misafirhane gibi..çevresi geniş anladığım kadarıyla...