Geçmiş olsun, durumla ilgili bir bilgim yok, inşallah korktuğunuz gibi kötü haber almazsınızKolonoskopi yapılmadan İBS teşhisi konuldu bu sabah da dışkılama sırasında kan gördüm hafif bir şekilde makatta çatlak da var ondan mı oldu bilemiyorum hiç bu durum yaşayan var mı böyle benim gibi çok korkuyorum Perşembe günü gastroenteroloji randevum var ama o güne kadar çok korkuyorum kötü bir şey midir sizce..
Tamam çok teşekkür ederimBen bu şikayetle kolonoskopi oldum,makat çatlağı ve iç hemoroid çıktı,ibs tanısı da kolonoskopiden sonra kondu.Gecmiş olsun,içinizi ferah tutun ama tetkiklerini yaptırın mutlaka
Çatlak var zaten ama sanki catlaktan gelmediMakatta çatlaktan kolon kanserine kadar her şey olabilir. Doktor teşhisini koyar zaten. Geçmiş olsun şimdiden, umarım kötü bir şey değildir
Yok kırmızı taze kan çatlak ta var ondan mı geldi yoksa bağırsak tanmi bilemedim işteKoyu hatta siyaha yakin miydi rengi?
Makatda catlakdan dolayida olabilir. Takip edin. Kabiz misiniz?
Kırmızı çatlaktan gelir benim öyleydiYok kırmızı taze kan çatlak ta var ondan mı geldi yoksa bağırsak tanmi bilemedim işte
Benim makat çatlağım vardı çok aşırı kanamam olurdu her tuvalette peçetede bol miktarda kan olurdu ama sadece çatlaktı ameliyat oldum geçti
Öylemi diorsunuz kafayı yicem sabahtan beriKırmızı çatlaktan gelir benim öyleydi
E öyle tabi ki çatlak varsa tabiki kanar . Benim en son peçete cılk kan olmuştu düşünün kolonoskopi çekildi sadece çatlak vardı ama çok ilerlemişti ameliyat oldum hemenÖylemi diorsunuz kafayı yicem sabahtan beri
Birazda olsa icimi rahatlattıniz saoln perşembe gastroenteroloji randevum var bakalım yapacaklar mi kolonoskopiE öyle tabi ki çatlak varsa tabiki kanar . Benim en son peçete cılk kan olmuştu düşünün kolonoskopi çekildi sadece çatlak vardı ama çok ilerlemişti ameliyat oldum hemen
Parlak kırmızı kan çatlaktan gelirYok kırmızı taze kan çatlak ta var ondan mı geldi yoksa bağırsak tanmi bilemedim işte
Bagirsakdan olsa koyu kirmizi/siyaha calan bir renk olur. Bana catlakdan gibi geldi.Yok kırmızı taze kan çatlak ta var ondan mı geldi yoksa bağırsak tanmi bilemedim işte
Parlak kırmızı kan çatlaktan gelir
SaolunBagirsakdan olsa koyu kirmizi/siyaha calan bir renk olur. Bana catlakdan gibi geldi.
Gecmis olsun