• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dışkı rengi

yasi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
19
0
36
İzmir
Arkadaşlar 27 aylık oğlum var.Salı günü akşam üstü ateşlendi.Bütün gece ateş düşürücü yöntemler ile ateşi kontrol altına aldık.Çarşamba sabahı birahalsizlik çok hafifi öksürme vardı ama ateşimiz şükür düşmüştü,bende doktorumun tavsiyesi ile her zaman kullandığımızöksürük şurubu ile soğuk algınlığı şurubuna başladım.Her şey güzel çocuğum neşeli hareketli derken dün öğlen kakasının rengi koyu yeşildi hemen doktoru aradım kakasını kontrol ve takip etmemi söyledi yiyeceklerinden olabileceğini telaşlanmamamı devam ederse bağırsak kanaması gizli kanama olabileceğini söyledi dün alşam tekrar aynı şekilde hatta biraz daha koyu çıktı bugün bütün gün bekledim 1 saat önce yine siyah çamura yakın çıktı.Hemen doktorun yönlendirmesi ile eşim Dokuzeylül Üniversite Hastanesine tahlile götürdü.Ben oğluşumla evdeyim şimdi aradı eşim 1 saatte çıkacakmış delirmek üzereyim internette arıyorum ya panikten ya da sağlıklı bir bilgi bulamıyorum hiç iyi değilim.Lütfen bilgisi olan yardım etsin.Gerçi doktor yarın da yaptırabilirsiniz tahlili çoçuk kötü durmuyor dese de sabaha kadar dayanamazdım...

Ben de kan şurubu içtim aynı şey oldu bnada kimseyede diyemedim ilacı bıraktım ondan oldugunu farkedince intahap kurutucu iğne vurlumuştum aynı zamanda gece ölüyorum sandım ilacın yan etkilerinede baksaydınız ...ben okudum 2 ilacında yan etkisi aynıymış..

Back