• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişine kanal tedavisi yaptıran var mı?

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba hanımlar. Dört gün önce azı dişlerimden birine kanal tedavisi yaptırdım.Doktorum çiğneme sırasında hassasiyet olabilir dedi. Ancak ciğnemeyi bırakın dişlerimi bile üst üste kapatamıyorum, aşırı ağrım var ağrı kesiciyle yaşıyorum.Tedavi sırasında doktorum çürüğün röntgende göründüğünden daha ileride olduğunu ve diş köklerimin uzun olduğunu söyledi. Acaba ağrı bu yüzden mi geçmedi bi kaç gün daha beklemeli miyim geçmesini ? Kanal tedavisi yaptırıp da böyle bi durum yaşayan var mı ?

Merhaba hanımlar. Dört gün önce azı dişlerimden birine kanal tedavisi yaptırdım.Doktorum çiğneme sırasında hassasiyet olabilir dedi. Ancak ciğnemeyi bırakın dişlerimi bile üst üste kapatamıyorum, aşırı ağrım var ağrı kesiciyle yaşıyorum.Tedavi sırasında doktorum çürüğün röntgende göründüğünden daha ileride olduğunu ve diş köklerimin uzun olduğunu söyledi. Acaba ağrı bu yüzden mi geçmedi bi kaç gün daha beklemeli miyim geçmesini ? Kanal tedavisi yaptırıp da böyle bi durum yaşayan var mı ?

Merhaba, tedaviden önce sinirlerinizin ölmesi ve varsa iltihabın kuruması için yeterince zaman geçti mi?

Ölmeyen sinirleniriniz vardır benim kanal tedavim 2 saat sürmüştü ve üstüne geçici dolgu yapılmıştı. Akşamına aşırı bir ağrıyla dişçime koştum. Geçici dolgu basınç yapmış, 100 hastadan 3 ünde görülen nadir bir durum sana denk gelmiş dedi. Dolgumu daha hafif bir geçici dolgu ile değiştirdi. 1 hafta mis gibi yaşadım. Sonra da asıl dolgum yapıldı. Dayanılmayacak inleten ağrı varsa gidin normal değil.

5 ay once kanal yaptirdim azi dislerime.tedaviden sonra cok agri olur dediler ama hic korktugum gibi olmadi.ilk gunler dislerim ust uste gelemiyodu ama bi kac gune gecti.onun disinda hic agri olmaid bende.sizinki derinde oldugu icin tam temizlenmemistir ve enfeksiyon kapmis olabilir.

Merhaba, tedaviden önce sinirlerinizin ölmesi ve varsa iltihabın kuruması için yeterince zaman geçti mi?
Hayir, ilk gittiğiimde doktor muayene etti, geçen perşembe gününe randevu vermisti. Gidince de tek seansta yapti tedaviyi. Öncesinde bir sey yapılmadı..

Kanal tedavisi yaptırdım, doktor önce sinirlerimi almıstı, 1 hafta sonrada dişime doldu yapmıştı, ağrı acı hiç bişey olmamıştı

Hayir, ilk gittiğiimde doktor muayene etti, geçen perşembe gününe randevu vermisti. Gidince de tek seansta yapti tedaviyi. Öncesinde bir sey yapılmadı..

Yani bence sorun sinirlerin ölmemiş olması.
Ben yaptırdım kanal tedavisi oldukça uzun sürdü ama gram ağrı çekmedim.
Kesinlikle bir başka doktora gidin , ihmal etmeye gelmiyor diş durumları.

Normal değil canım olmamış kanalın maalesef tam boşaltamamış demek ki tekrar gitmen lazım kesinlikle ama kanala devam mı eder çeker mi bilemiyorum.

2 gün oldu kanal tedavim biteli 2 seansta yaptılar üstelik uzmandan randevu bulamadığım için mecburi stajyer öğrenciye yaptırdım ama oldukça memnunum normal değil ağrınızın olması ben yaptırdığım gün dahi ağrı kesici kullanma gereği duymamıştım bence mutlaka doktora gidin tekrar

Back