Dişimin ağrısından ölüyorum yardım edin?

whoissabrina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
44
-1
1
25
Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bilmiyorum.Dünden beri diş ağrısı çekiyorum sağ yanağım komple ağrıyor.Tüm ağrı kesicileri içtim,karanfil denedim rakı denedim ama geçmiyor.Doktora gidicem ama oda ağrıyı kesermi bilmiyorum kızlar lütfen bir yol gösterin ağrıdan uyuyamıyorum

Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bilmiyorum.Dünden beri diş ağrısı çekiyorum sağ yanağım komple ağrıyor.Tüm ağrı kesicileri içtim,karanfil denedim rakı denedim ama geçmiyor.Doktora gidicem ama oda ağrıyı kesermi bilmiyorum kızlar lütfen bir yol gösterin ağrıdan uyuyamıyorum
Keser, muhtemelen dis arasi curugu yasiyorsunuz. Benimde sag alt cenem taa gözüme kulagima kadar vuran deli gibi bir agriyla uyutmamisti, doktor aradaki curugu temizledi, dolguladi, hemen iyilestim.

Çok geçmiş olsun gül Hatmi çiçeği alın aktarda olur bunu kaynatıp posasını ağrıyan dişinizin olduğu yanağınıza koyun bir beş dakika iltihabı alıyor dişiniz çürük de mi ağrıyor

Kızlar her şeyi denedim rakı buz karanfil banamısın demedi.Dişçiye gitcem kırık dişim umarım iltihaplanmamıştır..

Şıan böyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar her şeyi denedim rakı buz karanfil banamısın demedi.Dişçiye gitcem kırık dişim umarım iltihaplanmamıştır..
İltihapsa o dediğim posayı yapın benimde dişim iltihap oldu şişti yanağım doktor antibiyotik ağrı kesici verdi bana mısın demedi ama sizin dişiniz kırıkmış ondan ağrıyor hemen gidin beklemeden geçmiş olsun

Bu diş ölmüş artık kırılmış ve çürümüş muhtemelen kurtarılmaz çekilicektir.
Zaten doktora gidecekmişsiniz o zamana kadar buz tutun yanağınıza çok iyi geliyor enfeksiyon vardır önce antibiyotik tedavisi uygulanır sonra çekim olur antibiyotiğe basdığınız zaman ağrınız kesilir.

bir an önce gidin. beklemeyin. dişinizde iltihap varsa -ki yüksek ihtimalle vardır- ilk olarak antibiyotik tedavisi verilir. iltihaplı bir dişe direkt olarak müdahale edilemez. ama en azından 2-3 gün içerisinde iltihap azalmaya başladıkça ağrıdan kurtulursunuz. zaten antibiyotik ile beraber yüksek dozlu ağrı kesici de öneriyorlar.

Bilirim o agriyi, birde ben emzirdigim icin agri kesicide icememistim ama disci sagolsun hemen halletti. Sizinkide duzelir eminim, islem uzayacaksa da disci uygun agri kesiciyi verir rahatlarsiniz. Gecmis olsun💕🤲
Bende dis icin ilac kullaniyorum apse var, cocuk doktorumuza sordum bebek 1 yasini gectigi icin ilac icmende sorun olmaz dedi 🙄

tabiki geçecektir doktora gidince en azından hafifler
inşallah kanal veya ilaçlı dolgu ile kurtarır da çekilmek zorunda kalmaz

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Back
X