Disim sizliyorrr

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Kizlar on alt iki disim oldurdu beni 1 haftadir nasil sizliyor karanfil denedim kolonyali pamuk denedm yok tatli bir sizlama cok tatli ama dilimi yara ettim oraya koymaktan disci demeyin bulundugm yerde disci yok nasil gecer bu

Kizlar on alt iki disim oldurdu beni 1 haftadir nasil sizliyor karanfil denedim kolonyali pamuk denedm yok tatli bir sizlama cok tatli ama dilimi yara ettim oraya koymaktan disci demeyin bulundugm yerde disci yok nasil gecer bu
ne demek bulundugum yerde dıscı yok köyde falan yasıyorsanız saglık ocagı doktoru vardır yıne ona gıdın
ne dıyelım sıze evde kendı fılmınızı cekıp kanal tedavınızı yapın mı dıyelım tabıkı dıscıye gıdın dıyecegız sıze saglık bu baska alternatıfı yok

Koyde degilim disci yok ilde var araba yok

Koyde degilim disci yok ilde var araba yok
dolmus otobusde mı yok ılceden ıle gıdenlerın hepsı araba sahıbı degıldır sanırım
saglık konusunda kımse yonlendıremez tek dıyebılecegımız doktor
evet o sızıyı ıyı bılırım delı eder sınır eder ınsanı ama doktora gıdılır gargara yapın ıyıce fırcalayın asıtlı ıcmeyın sekerlı yemeyın ama doktora gıdın

Tabii ki gidicem servisle gidiliyor ama ben bugun gidemem gecici cozym istedim ne bu sertlik

Artık yıl neredeyse 2020 olucak birşekilde doktora ulaşabilirsiniz isteseniz ama sanırsam sizde annem gibi evde kendiniz geçirmeye çalışıyorsunuz bol tuzlu suyla ağzını çalkalayın yada agrıyan yere zeytin veya sarımsak koyun iyi geliyor diyorlar geçmiş olsun :))

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…