Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç yaşındasın canım sen ben 17 yaşındayım bende 20lik diş çıkartıyorm :) geçmiş olsun doktora gittim ama bunun için yapabileceğimiz bişey yok dediler :/ sol tarafımı hissetmiyorum bile hatta sol dişimle yemek bile yiyemiyorum.
en fazla antibyotik verir yapabileceği bişey yok doktorunda.ama siz mutlaka gidin doktora..doktor diğer dişlere baskı filan varmı diye kontrol eder..birde tansiyon probleminiz yoksa günde bikaç kez 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı tuz atıp gargara yapın..rahatlatıcaktır..geçmiş olsun20lik diş çıkartıyorum ama etrafı acayip acıyo iltihap gibi. ağzımı açamıyorum. acısı da boğazıma vuruyo. bi de durmada tükürük üretiyorum doktora gitcem eğer geçmezse. geçmesi için bu acıya bi çözümü olan var mı ?
yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün gittim doktora. o dişin sivri çıktığını ve etrafındaki bütün etlere zarar verip yara yaptığını söyledi ve çekti malesef.
ama çok tedirginim ya bana lazım olursa o diş ilerde diye. korkuyorum ya:2:
teşekkür ederim. ilerde lazım olabilir mi pişman olurmuyum acaba
yok canım yaa ne lazımı 4 üde çıktı bırı hemen curudu dıgerı cıkacak yer bulamamıs baska yerde cıkmıs yerı sureklı ıltıhap olup sısyor dıger ıkısı yukarda arada agrıyor
keske hıc cıkmasalar
cektırıp kurtulmak ıstıyorum
yarını bır atlatsaydım bende
inş. kolay olur canım ya korkma
gecmıs olsun
benımde yarın 20 lık dıs ekımım var daha once dıs cektırdıgım halde ondan korkuyorum
ben aslında dışcıden korkuyorum
dolgu kanal tedavısı dıs cekimi hepsını yaptırdım ama gıdınce yıne bayılacak gıbı oluyorum
dua edın nolur bana 4 tane dısı nasıl cektırecegım bılmıyorum
bende 4 tane çektircem hatta 2 sini çektirdim bile..korkulcak bişey yok inanın..uyuştuktan sonra hiçbişy hissetmiyosunuzki sonuçta..sadece baskı hissediceksiniz.ancak ameliyat sonrası dikkat edilmesi gerekn şeylere mutlaka dikkat edin yeter.
geçmiş olsun atlatmana sevindim..bazıları gerçekten abartıyor yada psikolojik olarak açı hissediyorlar..:) neyseki kurtulmuşsun darısı benim diğer 2 dişime :)keşke dun okusaydım yazını
aay sabaha kadar uyumadım korkudan
kahvaltıda yapamadım stresten gıttım duramıyorum yerımde neyse arontgen cektırdım aldı doktor ıcerı
bı tanesı tam cıkmıs onu yandakı dıslerle kopru yapalım cekmeyelım dedım dolgu yaptı ust dısler curukk fıaln degıl onlrda tam cıkmıs kullanılabılrı dedı
dıgerıının yerı kotu hemen uyusturalım dedı 3ıgne yaptı 10 dakıka bekledı sak dıye cektı ınanamdım bıttıgıne
sanada gecmıs olsun canım cok sukur bunuda atlattık
sende dıgerlerını kolayca atlatırsın ınsallah