- Konu Sahibi kariyerkadin
Merhaba. Çok acil olduğu için hemen konuya giriyorum. İki kedim var tam 1 yaşındalar, biz 2 aylıkken sahiplendik farklı yerlerden. Biri dişi (tekir) biri erkek (sarman) Erkek olan 7 aylıkken kızgınlığa girdiği için kısırlaştırdık. Dişi olan 9 aylıkken ilk kez kızgınlığa girdi. 3-4 hafta boyunca evin her yerine çiş yaptı. Üstelik tam da maddi sıkıntıların ve virüsün üstüne denk geldi. Neyse mart ayı geçti, kızgınlaşmayı bıraktı. Yani yerde sürünmüyor, miyavlamıyor 1 aydır. Ama çiş huyunu bırakmadı. Yastık gördü mü affetmiyor. Poşetlere de aynı şekilde. Battaniye, sandalye... Aylardır temizliyoruz geçer diye ama yok... Üstelik her yeri tırmalıyor. Koltuğun birini halletti. Perdelere pençe atıyor oyun oynamak için. Her balkonu açtığımızda fişek gibi çıkıyor. Tırnaklarını düzenli kesiyoruz. Pencere pervazında oturup dışarı bakıyor... Veterinerle görüştüğümüzde herhangi bir hastalık yok dedi. Aşıları hepsi tam. Sürekli ilgileniyoruz da. Oyun olsun, mama olsun. Birlikte uyuyoruz hep. Ama huyu böyle kaldı. En sonunda bugün de yastığa yaptığını görünce dedik bahçeye mi salsak... Ben de çok ağlayınca veterineri aradık. O da kısırlaştırın dedi.
Güncel: Kısırlaştırıyoruz.
Güncel: Kısırlaştırıyoruz.
Son düzenleme: