günaydın ve güzel bir hafta diliyorum hgerkese
kızlar dün istanbula gittim eşimlee ama gerçekten gururumu okşayan şeylerle karşılaştıkk
istiklal caddesinden eminönüne inene kadar sayısız beşiktaş bayrağı gördüük
boğaz köprüsüne bile bayrağımızı asmışlarrr
eşimle hayranlıkla seyrettikkk
istanbuldaki tüm bjk lileri tebrik ediyorum burdan bayrağımızı her bir yere astıkları için
evet canım o duygu süper gerçekten...bizim semtte de çok Kartal var...insanın içi açılıyo vallakaydirigubbakcemile2
:lepi:bos ver kartalicem kiskananlar catlasinkaydirigubbakcemile2zemuszemuseşimimnde içi kapanıyoo dun bne mutlu oldukca o delı olduu hehehheeheh:lepi:
bbananee yegenımı opmek ıstıyom cabuk buuyt karnını kıs sendeeklava: klava::asigim:
valla sen umrumda değilsin..ben yiğenimi istiyomm:dilcikar:selam bizden size teyzeleri:ecrin_bebek: :CüvCüv:
pskopata bak ya zorla büyütücek hatunun karnını:roflol::roflol:bbananee yegenımı opmek ıstıyom cabuk buuyt karnını kıs sendeeklava: klava::asigim:
sizin başkan beni asabiye bakanı ilan etmişti:)gerçi kendisiyle pek anlaşamadık amazemuszemusgülüm demek siz spor bakanı ilan ettiniz:lepi:zevkle kabul ediyorummerhaba spor bakanimopuyorumnanaktan herkese merhabaaopuyorumnanaktan
üstüme alınıyorum bende bütün camlara astımmdelikafadulden..demek gördün canım nası gururlandın kimbilir..o gururu çarşıya her gidişimde yaşıyorum,nede olsa çarşının kızıyımgünaydın ve güzel bir hafta diliyorum hgerkese
kızlar dün istanbula gittim eşimlee ama gerçekten gururumu okşayan şeylerle karşılaştıkk
istiklal caddesinden eminönüne inene kadar sayısız beşiktaş bayrağı gördüük
boğaz köprüsüne bile bayrağımızı asmışlarrr
eşimle hayranlıkla seyrettikkk
istanbuldaki tüm bjk lileri tebrik ediyorum burdan bayrağımızı her bir yere astıkları için
eşimimnde içi kapanıyoo dun bne mutlu oldukca o delı olduu hehehheeheh:lepi:
hihoyyythihoyyyt:lepi:bos ver kartalicem kiskananlar catlasinkaydirigubbakcemile2zemuszemus
acuk bekle sabursuz karu opuyorumnanaktan
:içelim:pskopata bak ya zorla büyütücek hatunun karnını:roflol::roflol:
he pıskopat degıl ama ofkopat ofrail lazkopat lazrailim:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3akşam sefası çiçeği gibi he:smiley-cool:
günaydın karrtaliçelerrzemuszemus
günaydin sevvalcikopuyorumnanaktan
sagalasin canim cok iyiyim allaha sükürzemuszemus
günaydın tatlımmm
nasılsınn bugün bakalımmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagalasin canim cok iyiyim allaha sükürzemuszemus
sen nasilsin sevvalimopuyorumnanaktan
güzelim senin adin sevvalmi gerceke:uhm: benim ücüz yegenim var birinin adi sevvalopuyorumnanaktan
allah bagislasin canimöpüyorum o kizinin yanaciklarindanopuyorumnanaktanismim zeyniye
küçük kızımın ismi şevval oyüzden nick olarak şevvali kullanıyorumm
selammmm kartaliçemlerrr opuyorumnanaktan
allah bagislasin canimöpüyorum o kizinin yanaciklarindanopuyorumnanaktan
zeyniye ismi hic duymadim ama kulaga hos geliyor güzel bir ismin varmis canimopuyorumnanaktan
selammmm kartaliçemlerrr opuyorumnanaktan
delü karular hayatıma kastınız mı var biri göbeğini kesip alıyım dyo
biri sen umrumda değilsin diyo hıhh size göstermicem yüzünü işte
önce benle iyi geçinin :umursamaz: