• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişi çekildikten sonra diş kökü ameliyatla alınan var mı?

byzglm

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
12.783
599
413
yöneticilerden rica ediyorum konumu kaldirmasinlar dis bölümünde kimse cevap vermedi. arkadaslar aranızda disi çekildikten sonra kökü kalan disi ameliyatla aldiran oldu mu nasil bir işlem çok zor mu acaba netten bilgi alamadım cuma günü gideceğim korkumdan kaçış yollarındayim yillar önce çekilen disim simdi sivilce gibi sisip iltihap akiyo bu nedir? bilginiz var mi ?

Merhaba Hayır o kadar zor bir işlem değil korkmayın. Nasıl bir iltihaptan bahsediyorsunuz biraz detay verir misiniz? Bahsettiğiniz kalan kökün olduğu diş mi bu

yöneticilerden rica ediyorum konumu kaldirmasinlar dis bölümünde kimse cevap vermedi. arkadaslar aranızda disi çekildikten sonra kökü kalan disi ameliyatla aldiran oldu mu nasil bir işlem çok zor mu acaba netten bilgi alamadım cuma günü gideceğim korkumdan kaçış yollarındayim yillar önce çekilen disim simdi sivilce gibi sisip iltihap akiyo bu nedir? bilginiz var mi ?
Profil resmin harikaa😂😂😂 Allah kurtarsin kardeş

Canım doktora gidene kadar sirkeli suyla gargara yap agri varsa karanfil çiğne bunlar seni rahatlatacaktir.
Geçmiş olsun

Canım eşimde aynı şekilde oldu uyuşturuyor diş etini kesiyo dişindeki kökü çıkarıyor dikiş atıyo.10 gün sonra dikişleri alıyor.

Lokal enestezi yapılacak üzerindeki dişeti kaldırılacak ve kök çıkarılacak. Eger kök yapışıksa biraz o bızzt yapandan kullanılabilir. Kök yapışık değilse daha kolay. En son dikiş atılacak. Siz birsey hissetmeyeceksiniz.
Biraz basınç az bişey kart kurt bızt falan o kadar

Uyuşturulduğunda hissetmezsiniz ya, extra bi fobiniz varsa bilemem gerçi.
Ama mutlaka halledin, çünkü koku yapar.

Bi de konuyla alakasız şey sorcam.
Bu doğumunuzdan bu yana 1149 gün geçmişya.
Çocuğun düğününde mi kapatcanız gebelik takvimini.
Valla çok merak ettim, kusura bakmayın.
Yakşamlar.

Lokal enestezi yapılacak üzerindeki dişeti kaldırılacak ve kök çıkarılacak. Eger kök yapışıksa biraz o bızzt yapandan kullanılabilir. Kök yapışık değilse daha kolay. En son dikiş atılacak. Siz birsey hissetmeyeceksiniz.
Kart kurt bızzt.
Vınn vınnnn.
Tıkır tıkır tıkır.
Bırrrşşt.
😂

Ya yazık ama kadının konusunu önce hiçbir naneye uymayan Allah'ın cezası başlık bozuntularına atıp, bi de banlamak fazla olmadı mı, garibim korkmuş naapsın, dert mi dert yani..
Tüh, acıdım.

Ya yazık ama kadının konusunu önce hiçbir naneye uymayan Allah'ın cezası başlık bozuntularına atıp, bi de banlamak fazla olmadı mı, garibim korkmuş naapsın, dert mi dert yani..
Tüh, acıdım.
Ya bu fake hesaplari nasil tespit ediyolar acaba?

Merhaba Hayır o kadar zor bir işlem değil korkmayın. Nasıl bir iltihaptan bahsediyorsunuz biraz detay verir misiniz? Bahsettiğiniz kalan kökün olduğu diş mi bu
konu içeriği silince ceza yemişim kusura bakmayın ancak yazabildim sivilce gibi krem renginde dilimi vurunca patliyo

Tüh, acıdım.
dusunceniz için çok teşekkür ediyorum dis bölümünde kimse bakmayinca yeni açtığım icin sildim birsey olmaz sandim 11 yıllık üyeyim ilk defa ban yedim :(

Uyuşturulduğunda hissetmezsiniz ya, extra bi fobiniz varsa bilemem gerçi.
Ama mutlaka halledin, çünkü koku yapar.

Bi de konuyla alakasız şey sorcam.
Bu doğumunuzdan bu yana 1149 gün geçmişya.
Çocuğun düğününde mi kapatcanız gebelik takvimini.
Valla çok merak ettim, kusura bakmayın.
Yakşamlar.
tesekkur ediyorim bilginiz için diş korkum çok çok fazla elimde olmadan bayılacak gibi oluyorum o yüzden sormak istedim kaçmak için belki bilemiyorum:( takvim içinde yeni olann birsey sanirim daha önce yazıyor muydu farkında değilim kapatmasinida bilmiyorum bakayim hemen :)

Ne desem bilemedim teşekkür ediyorum ama korktum tatli tatli anlatsanız da korktum:)

Back
X