çocuk odasına çok güzel olur.ışıl ışıl.ama ben toptan ipi nasıl geçirdiğini ve cd leri nasıl öyle düzgün kesebildiğini anlamadım valla....
cd ler kolay kesiliyo mu?
sert olması lazım hatta elle parçalamaya çalışırsan elini keser
vayy süper olmuş hamarat hatun
ellerine emeğine sağlık
çokta güzel duruyor hiçte amatör değil
ay inanmiyorum,ne kadar marifetli ve fikir ureten bi insansin,bravo sana............
kizimin odasina yapicam,biran once zaten bayilir boyle seylere,,,,,,,
tesekkur ederim canim,bravo sana tekrardan:hooray:a.s.
harikasınız. Muhteşem olmuş. Ellerinize sağlık.
Ama bişey merak ediyorum. Bildiğimiz topa tığ batırırsak havası iner. sen nasıl yaptın
saol tatlım
bildiğimiz şisme top dil bu kıaucuk top yani stres topuda deniyo buna içi dolu değişik bi maddesi varkaydirigubbakcemile5
Daha net bir fotoğraf ekleyebilirmisiniz net görünmüo..ben boncuk işleyerek obje olarak yapmıştım çokda şık oldu. Fotografta bir tane görünüyor ama 3 adet yaptım daha şık oldu. inş. foto ekleyebilmişimdir.
Ben hala anlamadım gerekirse topu da koyun görelim lütfennn.yerimsenibenmuhahahah ben yatak odasına yaptım:))
cd leri göz kararrı aynı boyutta olmasına calıştım uzun uzun parcalar kestim cıbuık gibi sonra karelere böldüm benimkiler baya küçük ama yapamk istersen dondurma cıbuğu kalınlığında kesebilirsin
ayrca topun ortasına tığ batırıdm iki uctan gözükücek şekilde iş bittikten sonra ipi tığın ucuna takıp içinden cektim :)))