Disco ball :)

b&m canım hadi topu koysana merakla bekliyorum....CCd parçalarını japonlamı yapıştırdın??

koydum filizim ilk sayfada

Son düzenleme:
emeğine sağlık nefis olmuş ama tam malzemeleri ve nasıl yaptığını anlatsan ben anlamadım tam olarak. evdeki cd'lerle evi reinaya çevirirm valla .balkona asıyorum kuşlara karşı bari başka işlerede yarasın..
bilmeyenler için söyliyim izmit şehir merkezinde milyonlarca karga var belediye dev çınar ağaçlarını cd'lerle süsledi korkarlar diye.ama oyuncak oldu onlara .hepimiz balkona kro arabası gibi cd asıyoruz bir ümit...
şu disco topundan yapıyım bende çare olursa komşulara hatta belediyeye öneririm.üstümüz başımız arabalarımız kuş şeyisi olmasın diye :))))

yapılışının resimlerini koydum canım ilk sayfada bakabilirsiniz

çok güzel olmuş canım...

Elınme saglıkk can cazım cok hos olmusss
ayy süper.. emeğine sağlık tatlım benim...
çok saolun kızlarrr

evet ben çok iyi anladım canım saolasın...

Kızımın topunu almaya ikna edebilirsem yapıcam inşl...

Hangi odaya yapsam karar veremedim ya???

Özel olmazsa resimlermisin canım ya??Merak ettim nası durduğunu ve odanı bende konu açıp ekledim evimi ordan bakabilirsin....

Özel olmazsa resimlermisin canım ya??Merak ettim nası durduğunu ve odanı bende konu açıp ekledim evimi ordan bakabilirsin....

bi aara düşündüm canım bende evimin resmini koymayı ama sonra vazgeçtim
ama senin için astığım yeri çekebilirim
kaydirigubbakcemile3

Çok saol cnm bekliorumm..ama odanıda çek:)öptüm..

kıs sende böğle marifetler varmıyıdıı vallaha dıkandım..çok gözel olmuş bende yapcam işte ..

kıs sende böğle marifetler varmıyıdıı vallaha dıkandım..çok gözel olmuş bende yapcam işte ..

kaydirigubbakcemile3 nedeyönn bacumm elim maaretlidir maşallah :nazar:
diger topimede bi bahh istersen:1closedeyes:
hanim bişicikler görde gözün göğnün acılsın bilgilen biraz:1shok:
kaydirigubbakcemile3

şaka bi yaan teşekkür ederim janıma.s.

filizim canım işte böyle astım :))) avizenin dibine tuturdum daha sonra tavana vidayla asıcam şimdilik böyle idare ediyo
odanım resimlerini istedin şimdik bu kadarcık odamın renklerinden görüntü olsun heheee:)))
bu arada farbanım renginde yatak örtüsü var onu serdiğim bi dün koyarım odamın resmini oke :)

dsc01373bk9.jpg

w640.png

filizim canım işte böyle astım :))) avizenin dibine tuturdum daha sonra tavana vidayla asıcam şimdilik böyle idare ediyo
odanım resimlerini istedin şimdik bu kadarcık odamın renklerinden görüntü olsun heheee:)))
bu arada farbanım renginde yatak örtüsü var onu serdiğim bi dün koyarım odamın resmini oke :)

dsc01373bk9.jpg

w640.png

Teşekkür ederim canım zahmet verdim sanayerimsenibenBende lambamın yanına monte edeyim barii....Fikir vermiş oldun ayrıca odan çok güsele benzio...:1shok:

Teşekkür ederim canım zahmet verdim sanayerimsenibenBende lambamın yanına monte edeyim barii....Fikir vermiş oldun ayrıca odan çok güsele benzio...:1shok:

nedemek :))))

güzel ne kelime benim sarayım oarasıkaydirigubbakcemile3 delikafadulden

b&m evinin foroğraflarını niye bizimle paylaşmıyorsun ki sen çok güzelmiş evin
aa kızdım şimdi

b&m evinin foroğraflarını niye bizimle paylaşmıyorsun ki sen çok güzelmiş evin
aa kızdım şimdi

kaydirigubbakcemile3:eek:ne bilim eşim pek uygun görmüyo böyle şeyleri ..görürde bişi der moralim bozulur :mymeka:
:çok üzgünüm:

X