- 10 Mart 2020
- 193
- 139
- 18
- Konu Sahibi Patilihayat
-
Tabii ki diş hekimi kolaylık olsun diye dişçi yazdım :) gittigim doktorların yanında konuşamıyorum ki konusturmuyorlar dinlemiyorlar mesela ağzıma metal bir sey koyuyor gidiyor yanindaki asistanla sohbet ediyor. Daha fazla ertelemek istemiyorumMerhaba
affınıza sığınarak dişçi değil diş hekimi demek isterim :)
bunu o asık suratlı dediğiniz doktorların yanında da aynı şekil telafuz ettiyseniz zaten asık suratları iyice asılmıştır
gitmeye niyetiniz varsa da corona geçsin öyle gidin
şuan çok tehlikeli
Bekleyecek durumda değilim. Corananın tamamen gecmesi en az 3 ay.Diş hekimleri bu salgından en çok risk altında olan doktorlardan. Bu kadar beklemişsiniz, bence biraz daha bekleyin. Gidilecek zaman değil.
kızacaklar şimdiTabii ki diş hekimi kolaylık olsun diye dişçi yazdım :) gittigim doktorların yanında konuşamıyorum ki konusturmuyorlar dinlemiyorlar mesela ağzıma metal bir sey koyuyor gidiyor yanindaki asistanla sohbet ediyor. Daha fazla ertelemek istemiyorum
ağrınız sızınız var mı?Bekleyecek durumda değilim. Corananın tamamen gecmesi en az 3 ay.
Bekleyecek durumda değilim. Corananın tamamen gecmesi en az 3 ay.
Hanımefendi bekleyecek durumda değilim. 3 ay daha beklersem diş kaybım olacak. İmplant fiyatları da malum.kızacaklar şimdi
bence beklemelisiniz #evindekaltürkiye etiketimiz var biliyorsunuz
Cürüklerim var yazdım neden estetik olsun kiağrınız sızınız var mı?
daha çok estetik için gibi yazmışsınız da ilk mesajınızda
Ya gercekten mi ama onlar da bunun için ücret almıyor mu ? Randevu sisteminde gözüyorsa uygulama yapmazlar mı ?Çoğu hekim sadece acil hastaları kabul ediyor. Kaldı ki sizinle beraber oradaki diğer hastalar ve hekimler de risk altında oluyor. Ben şu aralar bu uygulamaları yaptırabileceğinizi sanmıyorum.
benim de var diş eksikliği ve implantlar pahalıHanımefendi bekleyecek durumda değilim. 3 ay daha beklersem diş kaybım olacak. İmplant fiyatları da malum.
çürükler ağrımıyorsa bekletirlerCürüklerim var yazdım neden estetik olsun ki
Ya gercekten mi ama onlar da bunun için ücret almıyor mu ? Randevu sisteminde gözüyorsa uygulama yapmazlar mı ?
Mesajınızdan ağrı sızı olduğu anlaşılmıyor. Tamamen bir fobi neticesinde gitmiyorsunuz gibi anlaşılıyor, o yüzden böyle bir cevap verdim. Ağzınıza metal bişey koyduktan sonra yandaş meslektaşıyla da konuşabilir, böyle şeylerin ya da konuşamamanın fobinizle alakası yok gibi. Aprınız varsa yapacak bişey yok zaten.kızacaklar şimdi
bence beklemelisiniz #evindekaltürkiye etiketimiz var biliyorsunuz
beni yanlışlıkla alıntıladınız sanırımMesajınızdan ağrı sızı olduğu anlaşılmıyor. Tamamen bir fobi neticesinde gitmiyorsunuz gibi anlaşılıyor, o yüzden böyle bir cevap verdim. Ağzınıza metal bişey koyduktan sonra yandaş meslektaşıyla da konuşabilir, böyle şeylerin ya da konuşamamanın fobinizle alakası yok gibi. Aprınız varsa yapacak bişey yok zaten.
Ay çok pardonbeni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım
Cürüklerim var yazdım neden estetik olsun ki
Ya gercekten mi ama onlar da bunun için ücret almıyor mu ? Randevu sisteminde gözüyorsa uygulama yapmazlar mı ?
Muhtemelen geri cevrileceksiniz çürük aciliyeti olan bir durum değil şu andaHer konuda bakımım tamdır ama söz konusu dişci olunca ben de fobi var. Hayatımda toplasanız 10 kez falan gitmişimdir dişçiye ne zaman gitsem hep asık suratlı isini iyi yapamayan dişcilere denk geldim. Haliyle fobi oluştu ama artık gitmem gerekiyor karşıdan dislsrim ne kadar düzgün gözükse de birsürü çürüğüm var. Hepsi ergenlikten kalma ne kadar fırçalasam da dis ipi kullansamda yenilerinin olusmasina da engel olamadımEn son gittigim disci 2 sene önce sen hic dislerini fırçalamıyor musun diye beni azarlamıştı.O zamandan beri de bir çekingenlik oluştu bende. Bu korkuyu ve cekingenliği nasıl aşarım ? Bir de çankaya belediyesinin ağız diş sağlığı polikliniği nerede googleda arayınca bulamadım. Bilen varsa lütfen mesaj atsın
Normal olmayan şey ise beni abartmıyorum 30 dakika o sekilde bekletip asistanlarıyla konusması sağa sola gitmesi baska hastayla ilgilenmesi üstüne bir de beni azarlamasıydı.Mesajınızdan ağrı sızı olduğu anlaşılmıyor. Tamamen bir fobi neticesinde gitmiyorsunuz gibi anlaşılıyor, o yüzden böyle bir cevap verdim. Ağzınıza metal bişey koyduktan sonra yandaş meslektaşıyla da konuşabilir, böyle şeylerin ya da konuşamamanın fobinizle alakası yok gibi. Aprınız varsa yapacak bişey yok zaten.
Ağrıyor ya maalesefçürükler ağrımıyorsa bekletirler
benim de var bu ay gidecektim corona çıkınca gitmedim
Ben bulamadım galiba ya cicukken ön disime dolgu yapacaktı tecrübeli bir hekim hem dolguyu yamuk yaptı hem de gereksiz yere alt dislerimi kesti(özel hekimdi).Özeldekiler çok ilgili ama onlara sürekli gitmek icinde çalısan biri olmak gerekiyorAynı korkunun kat be kat beteri bende vardı.
Hatta kaval tedavisi sonrası sinirler alınıyor ya sinirleri alınmış dişimi de uyuşturun dedim normalde birşey hissetmeyeceğim halde
Ama sonunda iyi bir doktor buldum çok anlayışlı ve ilgili.
O yüzden korku duymuyorum.
Sizde iyi bir doktor bulun.
Tercihen tecrübeli olsun çünkü onlar haftaya nasıl yaklaşması gerektiğini daha iyi biliyor bence.
30 una aldım randevuyu belki resmi tatil bitiyor diye bakar bi umutDun arkadasım randevusu olan dıs hekimine gıttı, bakmadılar.
Gitseniz de geri cevırebılırler randevulu hastaya bakmamıslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?