- 10 Mart 2020
- 193
- 139
- 18
- Konu Sahibi Patilihayat
Tesekkür ederim mesajınız için. Ağrım var ama sanırım ilaç verip geçer. İlgileneceğini sanmıyorum.Muhtemelen geri cevrileceksiniz çürük aciliyeti olan bir durum değil şu anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim mesajınız için. Ağrım var ama sanırım ilaç verip geçer. İlgileneceğini sanmıyorum.Muhtemelen geri cevrileceksiniz çürük aciliyeti olan bir durum değil şu anda
Yani normal bulamadığınız bir doktor yğĞndne kendinize zarar vermişsiniz onu demek istedim. Yanlış eksik tedavi mağduru olmuşlupum var, bu fobiye değil alternatif doktor arayışına itmeli insanı onu demek istedim. Risk sadece doktorlar için de değil, hastalar içinde geçerli birşey şu anda. Herkes kendini mümkün olduğunca korumalı, karşımızdakini de gözetmeliyiz. Dediğim gibi aprınız varsa yapacak bişey yok, gidiceksiniz, tekrar geçmiş olsunNormal olmayan şey ise beni abartmıyorum 30 dakika o sekilde bekletip asistanlarıyla konusması sağa sola gitmesi baska hastayla ilgilenmesi üstüne bir de beni azarlamasıydı.
Ağrıyor ya maalesef simdi hemen kurtulayım diye çekedebilir dişi beklemek daha mantikli galiba
Ben bulamadım galiba ya cicukken ön disime dolgu yapacaktı tecrübeli bir hekim hem dolguyu yamuk yaptı hem de gereksiz yere alt dislerimi kesti(özel hekimdi).Özeldekiler çok ilgili ama onlara sürekli gitmek icinde çalısan biri olmak gerekiyor
30 una aldım randevuyu belki resmi tatil bitiyor diye bakar bi umut
Ya nasıl oluyor anlamadım, ben konu sahibinin mesajını cevaplıyorum böyle oluyor, bugün cevap yazzmıyım ben en iyisi. Tekrar kusura bakmayınbeni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım
bişey olmazYa nasıl oluyor anlamadım, ben konu sahibinin mesajını cevaplıyorum böyle oluyor, bugün cevap yazzmıyım ben en iyisi. Tekrar kusura bakmayın
Ya sırf su korku yüzünden 3 tane dis eksiğim sayisiz cürüğüm var. Hayır öyle iğneden bıçaktan ameliyattan korkan kan tutan biri de değilim. bi asabilsem su korkuyuMuayene sırası beklerken tansiyonu çıkıp fenalaşan, ağlama krizlerine giren, titremekten konuşamayan biri olarak anlıyorum halinizi
Hayır babama bana dikiş atmayı öğretsin diye yalvaran, hiçbir doktordan zerre korkmayan hatta kendimden biyopsi için parça alınırken ekrandan izleyip doktora soran biriyim. Gelgelelim dişçi oldu mu ben insanlıktan çıkıyorum.
30 yaşındayım, 4 ay süren diş ağrımı ağrı kesiciler geçirmeyecek hale gelince annemle son çare gittim. Bankoya giderken fenalaştım gözüm karardı. Muayeneyi beklerken anneme sarılıp ağlıyordum ahfhah teyzeler "yavrumm neyin var guzuum" diyordu, annem "korkuyor" deyince "hiç acıman guzum, bakıvericek doktor, uyuşturuveriyo hiçbişi hissetmeyon yavruum korkma guzuum" diye beni teselli etmeye çalışıyordu.
Çok komiğim, kendime de gülüyorum sonrasında, benim gibi biri nasıl bu kadar korkar diye ama yapacak bişi yok
Ben 4 sene tel tedavisi gördüm, o zamanlar daha sakindim. Sonradan cozuttum. Teller çıkıp bağımsızlığımı ilan edince herhalde Lokal anesteziyle diş eti operasyonu falan oldum hatta.Ya sırf su korku yüzünden 3 tane dis eksiğim sayisiz cürüğüm var. Hayır öyle iğneden bıçaktan ameliyattan korkan kan tutan biri de değilim. bi asabilsem su korkuyu
Beni o aletin sesi korkutuyor. Panik oluyorum hemen ağzıma metal sey koyduklarinda nefes alamıyorum yutkunamıyorumBen 4 sene tel tedavisi gördüm, o zamanlar daha sakindim. Sonradan cozuttum. Teller çıkıp bağımsızlığımı ilan edince herhalde Lokal anesteziyle diş eti operasyonu falan oldum hatta.
Kademeli arttı benimki. Tellerden sonra da rahattım, kanal tedavisi falan da oldum. Son 4-5 yıldır kapıda fenalaşacak raddeye geldim.
Benim sucum büyük ya düzenli dis fırcalama alışkanlığını cok gec edindim maesef. Disciye de gitmeyince ufacik sorunlar cok büyüdü simdi de ne kullansam da önüne gecemiyorumDiş hekiminden çok korkanların ne kadar bakım yapsa da hep diş sorunu çıkması... (örnek:ben)
Murphy kanunları, bizi biraz salar mısın?
Benim sucum büyük ya düzenli dis fırcalama alışkanlığını cok gec edindim maesef. Disciye de gitmeyince ufacik sorunlar cok büyüdü simdi de ne kullansam da önüne gecemiyorum
20 yaş dişlerimin olmaması hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden herhaldeBen diş bakımımı ne kadar yapsam da yine çürüyor, diş etlerim çekilmeye başladı, 20liklerim yamuk çıktığı için ameliyat olmam gerekiyor... En çok da diş hekimine gitmekten korkuyorum. Dediğiniz gibi benim de diş hekimi yönünden yüzüm hiç gülmedi. Sürekli eleştiriye maruz kalıyorum, açıklama yapıyorum dinlemiyorlar da... Biraz kinliyim kendilerine.
İsini iyi yaoan hekim arkadaşları tenzih ederek söylüyorum. Ne zaman dis hekimine gitsem azar yiyorum yani senin de mesleğin o yorulmuş bıkmış olabilirsin. Ama sen de bu isten para kazanıyorsun. İlla canım cicim beklemiyiruz ama insani muameleyi de hakediyoruz bence. O zaman öğretmenler de cocuklara surat asıp kızsın aynı şey benceBen diş bakımımı ne kadar yapsam da yine çürüyor, diş etlerim çekilmeye başladı, 20liklerim yamuk çıktığı için ameliyat olmam gerekiyor... En çok da diş hekimine gitmekten korkuyorum. Dediğiniz gibi benim de diş hekimi yönünden yüzüm hiç gülmedi. Sürekli eleştiriye maruz kalıyorum, açıklama yapıyorum dinlemiyorlar da... Biraz kinliyim kendilerine.