Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşında evliyim.artık anne olmak istiyorum iğne fobim var aşırı derecede kan vermeyi hamilelikle yenebilirim diye düşünüyorum.Ancak hamile kalmadan önce dişlerimin tedaviye ihtiyacı var.sadece bir kes diş çektirdim o da damağıma yaptığı iğne kabusum oldu.bir daha hep kaçar oldum.çok çekim ve dolgularım var.bir diş hastanesine gittim genel anestezi ile hepsini bir kerede yaparız dediler.ama ben ondan da korkuyorum.yavaş yavaş kolayndan başlayıp yaptırmam en iyisi olacak sanırım.
bu korkumu yenebileceğim anlayışlı iğne yaparken en zından acı hissimi azaltacak şekilde metodu olan bir diş hekimi varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinrim.(dişimi çektirdiğim zamanki diş hekimi iğneden önce sprey sıktı ama hiç etki etmedi iğneyi fazlasıyla hissettim)
bu korkumu yenebileceğim anlayışlı iğne yaparken en zından acı hissimi azaltacak şekilde metodu olan bir diş hekimi varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinrim.(dişimi çektirdiğim zamanki diş hekimi iğneden önce sprey sıktı ama hiç etki etmedi iğneyi fazlasıyla hissettim)