• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişçide yapılan iğneden çok korkuyorum.İstanbulda dişçi tavsiyeniz var mı?

alevesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.254
1
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşında evliyim.artık anne olmak istiyorum iğne fobim var aşırı derecede kan vermeyi hamilelikle yenebilirim diye düşünüyorum.Ancak hamile kalmadan önce dişlerimin tedaviye ihtiyacı var.sadece bir kes diş çektirdim o da damağıma yaptığı iğne kabusum oldu.bir daha hep kaçar oldum.çok çekim ve dolgularım var.bir diş hastanesine gittim genel anestezi ile hepsini bir kerede yaparız dediler.ama ben ondan da korkuyorum.yavaş yavaş kolayndan başlayıp yaptırmam en iyisi olacak sanırım.

bu korkumu yenebileceğim anlayışlı iğne yaparken en zından acı hissimi azaltacak şekilde metodu olan bir diş hekimi varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinrim.(dişimi çektirdiğim zamanki diş hekimi iğneden önce sprey sıktı ama hiç etki etmedi iğneyi fazlasıyla hissettim)

canım dişlerini ihmal etme ben zamanında ihmal etmemden oturu 2 diş yerine 6 diş kanal tedavisine gittim ayrıca dişlerden kist aldırdım ameliyat oldum gözüm açık olarak düşün. keşke daha önce olsaymışım. bende uyuşmamasından korkuyodum on tanede vursa vursun ama uyuşsun istiyodum. İnan korkulacak bişey yok ama psikolojik olarak rahsız ediyo insanı. biraz canı yanıyo insanın ama ne kadar soyliyim toplu iğneyi derine biraz batır o kadar . inan defalarca dişlerinden oturu dişetlerinden iğne yemiş biri olarak soyleyecğim sakın korkma inan korkulacak bişey değil.

kızıltoprakta talat buğur ve kadıköyde ahmet yazıcıoğlu var, her ikisini de öneririm ailece hatta sülalece ahmet beye gidiyoruz:) ama ben lazerle diş eti ameliyatı oldum talat beyde ve kocaman 2 iğne yaptı inan hiç hissetmedim, iğneyle yaklaşırken de bakmamanızı öneririm:)

canım dişlerini ihmal etme ben zamanında ihmal etmemden oturu 2 diş yerine 6 diş kanal tedavisine gittim ayrıca dişlerden kist aldırdım ameliyat oldum gözüm açık olarak düşün. keşke daha önce olsaymışım. bende uyuşmamasından korkuyodum on tanede vursa vursun ama uyuşsun istiyodum. İnan korkulacak bişey yok ama psikolojik olarak rahsız ediyo insanı. biraz canı yanıyo insanın ama ne kadar soyliyim toplu iğneyi derine biraz batır o kadar . inan defalarca dişlerinden oturu dişetlerinden iğne yemiş biri olarak soyleyecğim sakın korkma inan korkulacak bişey değil.

teşekkür ederim ilgin için.psıkolojik zaten bu çektiğim ağrılar daha şiddetli ama yapamıyorum. :( kahroluyorum 6 tane çekilck dişim var 7 dolgu gerekli dedi doktor.gömük diş de var.:5:ben uyuşmamasından değil iğnedne çok korkuyorum.psıkıyatriye gittim ama çözüm olmadı.şimdi bir doktor daha var onu deniycem psıkıyatri umarım tedavi olabilirim.

kızıltoprakta talat buğur ve kadıköyde ahmet yazıcıoğlu var, her ikisini de öneririm ailece hatta sülalece ahmet beye gidiyoruz:) ama ben lazerle diş eti ameliyatı oldum talat beyde ve kocaman 2 iğne yaptı inan hiç hissetmedim, iğneyle yaklaşırken de bakmamanızı öneririm:)

canım teşekkür ederim sana da.kızıltoprak anadolu yakası mı oluyor acaba

arkadaş doğru söylemiş kesinlikle iğneye bakmayın. bende ameliyat oncesi ameliyat bıçağından çok korkuyordum dr iğneyi yaptı ve gözlerimi yumdum eğer yummasaydım psikolojik olarak acı duyacaktım neyseki çok rahat bi ameliyattı. üstelik diş hastanesinde oldum ozelde değildi nerdeyse 2 sene sürekli kanal tedavisi ve ameliyat oncesi -sonrası hep gittim. İstanbulda olmasaydınız onerebilirdim

arkadaş doğru söylemiş kesinlikle iğneye bakmayın. bende ameliyat oncesi ameliyat bıçağından çok korkuyordum dr iğneyi yaptı ve gözlerimi yumdum eğer yummasaydım psikolojik olarak acı duyacaktım neyseki çok rahat bi ameliyattı. üstelik diş hastanesinde oldum ozelde değildi nerdeyse 2 sene sürekli kanal tedavisi ve ameliyat oncesi -sonrası hep gittim. İstanbulda olmasaydınız onerebilirdim

teşekkür ederim canım ya istanbulda olmamana rağmen destek oldun .ben nefes alamıyorum kötü oluyorum yani görmeniz lazım.iğneye zaten bakmıyorum ama tuhaf birşey .bir psıkıyatri doktoru vardı yüzleştirme ile korkumu yendireceğini söylemişti.ama işe gidiyorum diye devam edememiştim.ama her hafta gel dese de gidicem.işyerimle konuşucam kabul etmezse işten bile çıkabilirim.yeter ki bu illetten kurtulayım:14:

teşekkür ederim ilgin için.psıkolojik zaten bu çektiğim ağrılar daha şiddetli ama yapamıyorum. :( kahroluyorum 6 tane çekilck dişim var 7 dolgu gerekli dedi doktor.gömük diş de var.:5:ben uyuşmamasından değil iğnedne çok korkuyorum.psıkıyatriye gittim ama çözüm olmadı.şimdi bir doktor daha var onu deniycem psıkıyatri umarım tedavi olabilirim.

canım teşekkür ederim sana da.kızıltoprak anadolu yakası mı oluyor acaba

rica ederim canım anadolu yakasında kadıköye yakın

Back