• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişci olan varmi tavsiye icin?

maviboncugumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
280
93
13
Selam arkadaslar,
Benim arkadasim, estetik amacli bir dış yaptirmak istiyor fakat hangisi uygun bilmiyor, zirkonuyum mu, laminate veneers mi? Aranizda bilgi sahibi varmi? Memnun oluruz

Konuyu baska yere tasirmisiniz yanlis actim
konu başlığını da düzeltmeniz mümkünse değiştirmenizi öneririm zira diş hekimi arkadaşlar dişçi olarak anılmaktan rahatsız olabilirler diş hekimi değilim fakat mesleğimin yanlış adlandırılması beni de rahatsız eder, geçmiş olsun dileklerimle...

konu başlığını da düzeltmeniz mümkünse değiştirmenizi öneririm zira diş hekimi arkadaşlar dişçi olarak anılmaktan rahatsız olabilirler diş hekimi değilim fakat mesleğimin yanlış adlandırılması beni de rahatsız eder, geçmiş olsun dileklerimle...
Türkçem pek iyi degil k.bakmayin

Türkçem pek iyi degil k.bakmayin
Estağfurullah kusur ne demek, asıl siz konunuzla alakalı bir yorum yapmadığımiçin kusura bakmayın, amacım sizi eleştirmek değil ya da bir şeyler öğretmek de değil, diş hekimlerine dişçi adlandırması birçoğumuzun yaptığı bir şey, doğru olanı anımsatmak bu yanlışın düzelmesine katkıda bulunacaktır diye düşünüyorum.

Selam arkadaslar,
Benim arkadasim, estetik amacli bir dış yaptirmak istiyor fakat hangisi uygun bilmiyor, zirkonuyum mu, laminate veneers mi? Aranizda bilgi sahibi varmi? Memnun oluruz
Genelde zirkonyumun daha orjinal dise benzedigini soylerler ama ben laminateyi goruntu ve eatetik acisindan orjinal disa daha yakin buluyorum

Estağfurullah kusur ne demek, asıl siz konunuzla alakalı bir yorum yapmadığımiçin kusura bakmayın, amacım sizi eleştirmek değil ya da bir şeyler öğretmek de değil, diş hekimlerine dişçi adlandırması birçoğumuzun yaptığı bir şey, doğru olanı anımsatmak bu yanlışın düzelmesine katkıda bulunacaktır diye düşünüyorum.

Ay yorumunuz cok tatli. Cok sagol anlasliniz icin

Cnm laminate bnce yaptırmasın çünki dişin ön kısmını minesini kazıyıp yapıştırıyorlar dişin sadece ön kısmı estetik diğer tarafları kndi dişi oluyor.Zirkonyum da diş kesilerek yapılan bir işlem sağlam dişi kestirmek ne kadar akıl karı olabilir bilemem.Şekil olarak çok abartılı bir estetik sorunu yoksa bence hiç girişmesin.İnsanın ana dişi gibi sağlam olmaz hiçbiri

Back