• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarıda Yemek Yemek

tugbishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
215
1
46
Ankara
Kızlarr bişey sormak istiyorum ya ben dısarda yemek yiyince daha bi iştahlı daha bi cok yediğimi farkettim o yuzden kilo alana dek dısardan mı yesem sık sık diyorum ? Bi zararı olur mu acaba? Bide en cok hangi yemeklerde kalori war yani döner mi dürüm kebap falan mı yoksa mcdonalds,kumpir,pizza falan mı hangileri daha kalorili sizce:)) bide ben ankaradayım yemek mekan öneriniz warsa söyleyin :DD

ben de ankaradayim:D en sevdigim yemek pizza ve fast food diyebilirim. paranin bol oldugu bi gun kentpark'ta burger story var oraya git kocaman burgerler yapiyorlar icinde 150-200 gr et var :)) acayip doyurucu. paranin az oldugu zamanlarda da arby's, mcdonalds deneyebilirsin hepsi de kilo yapar :) durumde et donerde falan daha az yag var benim bildigim kadariyla

ben de ankaradayim:D en sevdigim yemek pizza ve fast food diyebilirim. paranin bol oldugu bi gun kentpark'ta burger story var oraya git kocaman burgerler yapiyorlar icinde 150-200 gr et var :)) acayip doyurucu. paranin az oldugu zamanlarda da arby's, mcdonalds deneyebilirsin hepsi de kilo yapar :) durumde et donerde falan daha az yag var benim bildigim kadariyla
ben cepa we kentparkta cok sık geziorum zaten :)) bide timboo cafe war kentparkta oranın wrapleri harika oluyor :) künefeyide cok sewerim her gün yesem olurmu ki :52:

bu arada cnm para hiiçç sorun degil sen bana tawsiye wer ya ben butun hayatımı paramı bu işe adadım :) bide özelden konussak nasıl yollanıo pek bilmiorum da :1:

simdi sana msj attim =))
cnm daha özel msj hakkım yokmus malesef :( msjını burdan cewapliyim en iyisi :)
anladım cnm :) haftada kaç kere dısarda yesem acaba? cok sık yememin zararı olur mu? bir de her gün tatlı yemenin sakıncası war mı? ben sabah 11-12 gibi kahwaltı yapıorum ama öyle peynir zeytin falan degil mesela peynirli omletler menemenler simitler falan bide aksam 5 gibi falan yiorum bide sabah geç kalktıgım icin telafi etsin diye aksam 9-10 gibi tost falan yemeye basladım su 3-4 gündür.. Bide bebe bisküvisi falan diyorlar gece de ondan mı yesem ? bak bugün 11-12 gibi kahwaltı yaptım menemen 3 dilim ekmek peynir reçel cay falan ictim yedim bide aksam saat 4.30-5 gibide mcdonaldsta big mac menü yedim o kdar 1 saat sora falanda tost falan yerim cayla. sence az mı yiorum :26: nolur yardım et bana ya :((

valla canim ben lise sonda her gun disardan yiyodum kir pideleri, donerler, mc donaldslar, o zamanlar 69 kiloya kadar cikmistim :) disarda yemek bence kesinlikle kilo aldiriyor. bi de uzun sure bi sey yememek yerine her saat basi bi seyler yiyebilirsin ben oyle kilo aliyorum mesela 2 dilim ekmek yiceksin bunu bi anda degil de birini simdi ye digerini 1 saat sonra ye. 1 saat sonra 2 cikolata ye. tatliyi seviyormussun, bence yemende hicbi sakinca yok. makarna, pilav yiyebilirsin bunlar bi sure sonra aciktirir karbonhidrat olduklari icin, yine yersin. mesela bak ben dun sunlari yedim bugun 400 gr fazla ciktim tartida:

2 tost, 1 kase corn flakes

1 paket patlamis misir

1 paket antepfistigi ezmesi

2-3 tost

cikolata

makarna
kola

dun bunlari yedim ve bugun 400 gr fazla ciktim tartida.

bugun de

1 kase nesfit
2 tane bimde satilan hollanda wafflei
1 tane ufak patatesli borek
5 kofte, ezme, 3-4 cicek ekmek dilimi, cokokrem

yedim. bakalim yarin kac cikicam :D

bugun de

1 kase nesfit
2 tane bimde satilan hollanda wafflei
1 tane ufak patatesli borek
5 kofte, ezme, 3-4 cicek ekmek dilimi, cokokrem

yedim. bakalim yarin kac cikicam :D
bende simdi su bazlama dedikleri ekmek warya onun yarısı böldüm bida ikiye böldüm bi ceyregine nutella diger ceyregine peynir koyup attım tost makinasına :) nutellada sıcaktan erimiş güzel olmus :) yanınada cay ictim :)

valla canim ben lise sonda her gun disardan yiyodum kir pideleri, donerler, mc donaldslar, o zamanlar 69 kiloya kadar cikmistim :) disarda yemek bence kesinlikle kilo aldiriyor. bi de uzun sure bi sey yememek yerine her saat basi bi seyler yiyebilirsin ben oyle kilo aliyorum mesela 2 dilim ekmek yiceksin bunu bi anda degil de birini simdi ye digerini 1 saat sonra ye. 1 saat sonra 2 cikolata ye. tatliyi seviyormussun, bence yemende hicbi sakinca yok. makarna, pilav yiyebilirsin bunlar bi sure sonra aciktirir karbonhidrat olduklari icin, yine yersin. mesela bak ben dun sunlari yedim bugun 400 gr fazla ciktim tartida:

2 tost, 1 kase corn flakes

1 paket patlamis misir

1 paket antepfistigi ezmesi

2-3 tost

cikolata

makarna
kola

dun bunlari yedim ve bugun 400 gr fazla ciktim tartida.
hmm anladım cnm ben böle aralarda bisey yiyince tıkanıorum yemeğimi güzel yiyemiorum sonra :( bide tost demişsin büyüklüğü ne kadar yada kaç tost ekmegi? Bide cikolata falan ne kadar? Miktarlarınıda yazarsan süper olurrr:))

iyi yapmissin canim afiyet olsun :)

cikolata draje olanlardandi, 4-5 tane yedim. tost da heralde yarim ekmek olmustur toplamda. ankarada ata ekmek satiliyor bilirsin. onun yarisi kadar olmustur. oha yani bana. :D

daha demin cok uzuldum hatta agladim. annem kofte yapmisti, disarda duruyodu. onu aldim dolaba koydum annem icerden sesimi duydu. 'yeme artik surekli yiyosun' dedi. cok ama cok uzuldum. su an senin yerinde olmak icin nelerimi vermezdim :( hala agliyorum. annem yuzunden takintili oldum yaa. ona soyledigimde de uzuluyorum diye, 'ben senin iyiligin icin diyorum' diyor.

keske o kadar zayif olsam ki beni kendi zorlasa yemek yemem icin...... off buradan baska derdimi dokecek kimsem yok erkek arkadasim bile 'takintilisin' diyor dinlemiyor beni. acilen kilo vermem lazim :((

keske o kadar zayif olsam ki beni kendi zorlasa yemek yemem icin...... off buradan baska derdimi dokecek kimsem yok erkek arkadasim bile 'takintilisin' diyor dinlemiyor beni. acilen kilo vermem lazim :((
ay ben seni kilo almaya calısıosun sandımm diyorum bu kız aslında cok da yememiş nasıl kilo almaya calısıo su son yazdıgın börekli günü okuyunca :( aman boswer takma kimseye sen nasıl istiosan öle yasa

ay ben seni kilo almaya calısıosun sandımm diyorum bu kız aslında cok da yememiş nasıl kilo almaya calısıo su son yazdıgın börekli günü okuyunca :( aman boswer takma kimseye sen nasıl istiosan öle yasa

yok cnm ticker'ima baksana 58 kiloyum ben boyum 166 :) gerci 36 beden oluyo vucudum kasli yapida, yag oranim az ama yine de cok zayif olmak istiyorum

kilo vermek istiyosan burda isin ne diyosundur belki, haklisin. :)

oyle bakip bakip hayal kuruyorum iste.....

ay cnm öyle stres yapma kendine yaa daha zora girer işler akısına bırak sen her seyi.. görceksin her sey düzelicek.. Sence benim bugün yediklerim nasıl ?

bence iyi canim. 1 hafta bi boyle beslen, kilo alamiyorsan hala, biraz daha arttir. gunluk hayatin nasil bilmiyorum, eger hareketliysen ekstradan kalori alman gerekir kilo alman icin

bence iyi canim. 1 hafta bi boyle beslen, kilo alamiyorsan hala, biraz daha arttir. gunluk hayatin nasil bilmiyorum, eger hareketliysen ekstradan kalori alman gerekir kilo alman icin
anladım cnm ben bide geç yatıp geç kalkıorum :) bide saat 2.30 gibi flan öglen o aralarda bidey atıstırsam tatlı cikolata gibi dha iyi olur sanırım :) ben böyle yemeye dewam ediyim baktım olmuo mamaya falan baslarım artık ama alırım sanırım inş :))

anladım cnm ben bide geç yatıp geç kalkıorum :) bide saat 2.30 gibi flan öglen o aralarda bidey atıstırsam tatlı cikolata gibi dha iyi olur sanırım :) ben böyle yemeye dewam ediyim baktım olmuo mamaya falan baslarım artık ama alırım sanırım inş :))

evet cnm hadi guzel haberlerini bekliyorum bol bol ye :))

Back