Az kalori alan biriyim günde 300 kalori artıyor yetiyor bile sabah yulaf lapası yiyorum arkadaşlarla geziyoruz bu hafta ful dışarıdayız ne yiyebilirim salata çeşidi önerir misiniz limon suyu sıkıyorum bazen sadece bazen limon suyu , sirke , nar ekşisi koyuyorum zeytin yağı koymuyorum bana az kalorili salatlar önerir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dışarı da yenilenecek salata öneriri misiniz?
- Konu Sahibi yassmenn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ama bana yetiyor hani iştahım hiç yokGunde 300 kalori ile cok asiri sahliksiz bir hal alirsiniz. Ve vucud korumaya gelip yag biriktirmeye baslar.
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Yetiyor gibi hissediyorsunuz ama gucten dusersiniz, hastaliklar baslar. Bagisikliginiz coker hele virus varken. Iyi yapmiyorsunuz. Protein almalisiniz mutlaka, saglikli yag almalisiniz. Meyveden vitaminler almalisiniz. Zeytinyagindan korkmayin.
anoreksiya veya baska cesit bir hastaliginiz mi var? asiri anormal 300 kalori. Iki meyve daha fazla eder.
anoreksiya veya baska cesit bir hastaliginiz mi var? asiri anormal 300 kalori. Iki meyve daha fazla eder.
- 8 Ağustos 2020
- 311
- 616
- 33
- 27
Yetişkin bir insanın günlük alması gereken 2000 kalori civarıdır. Ya siz yanlış kalori hesabı yapıyorsunuz -ki bu muhtemel olasılık- yada gerçekten oruç gibi geziyorsunuz. Vücut ve mental sağlığınız için yemek yemeniz lazım yoksa vücudunuz alarm verecek. Üstelik alarm verirse yağ depolamaya da başlar mesela fark ederseniz şok diyetlerden sonra genelde herkes kilo alır çünkü metabolizma açığı kapamaya çalısır. Sizin durum da böyle bence..
Hayır öyle bir hastalığım yok aksine yorgunluğum da yok sabah kahvaltıdan sonrada iyi hissediyorum spor yapıyorum yürüyüş yapıyorumYetiyor gibi hissediyorsunuz ama gucten dusersiniz, hastaliklar baslar. Bagisikliginiz coker hele virus varken. Iyi yapmiyorsunuz. Protein almalisiniz mutlaka, saglikli yag almalisiniz. Meyveden vitaminler almalisiniz. Zeytinyagindan korkmayin.
Şok diyet yapmıyorum 2004 lüyümYetişkin bir insanın günlük alması gereken 2000 kalori civarıdır. Ya siz yanlış kalori hesabı yapıyorsunuz -ki bu muhtemel olasılık- yada gerçekten oruç gibi geziyorsunuz. Vücut ve mental sağlığınız için yemek yemeniz lazım yoksa vücudunuz alarm verecek. Üstelik alarm verirse yağ depolamaya da başlar mesela fark ederseniz şok diyetlerden sonra genelde herkes kilo alır çünkü metabolizma açığı kapamaya çalısır. Sizin durum da böyle bence..
- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Mesela ben de 24 saat yemesem olur diyetten daha çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yediğim herşeyin kalorisi tutuyorumBenim de hic istahim yok24 saat yemesem aa yememisim demem. Cogu zaman maks. 800 kaloriyla kapatiyorum ama sizinki istahsizlik degil diyet. Ben yedigim de adana yerim mesela kalorisini hesaplamam. Siz hesapliyorsunuz. Baska bir problem var burda.