Dışarı çıkınca uyumayan bebek derdi ??

Valla hamaginida goturduk bu sefer yine uyumadi nasil dayaniyo anlayamiyorum cocuk bizi mahvetti napicaz bole blmyrm

Valla hamaginida goturduk bu sefer yine uyumadi nasil dayaniyo anlayamiyorum cocuk bizi mahvetti napicaz bole blmyrm

Önce bi siz sakinleşin karı koca papatya filan için sonra uzun bi banyo yaptırın biraz çıplak oynasın sonra hamakta uyutun dua filan okuyun iyi gelir ona

Önce bi siz sakinleşin karı koca papatya filan için sonra uzun bi banyo yaptırın biraz çıplak oynasın sonra hamakta uyutun dua filan okuyun iyi gelir ona
Banyodan v3 sudan nefret ediyor disari cikinca da uyusa bile hemen geri uyaniyor bi bunu cozsek rahat rahat gezcez denize gtcez ama çözemedik iskence hal aldi denize gitmek esim icin hele semsiyeyi kur hamak besigi sok tak sandalyeleri ayarla herseyi taşı yinede o kdr uğraşıyoruz denizin dibinr kdr arabayi goturuyoruz arabanin dibine büyük semsiye kurup rüzgar ve güneşten koruyoruz bebisi hamaginida kuruyoruz ama malesef dışarda asla uyumuyor uyutuyorum 20 dk uyuyup geri uyaniyor hep neden rahatsz acaba dışarda bi çözsek uzun kalmali tatile giddlim uyku saatinde odada olalim desek daha minik 2 3 saatte bir uyuyor evv tutalim bari deniz kenarından haftasonlari dedk hep dolu heryer uzun tatil icinde 4 5 saat yolculik lazim eskiden arabada uyurdu simdi artik arabadada uyumuyor.. bizde otur otur bunaldik evde napcaz bilmem gidincede onun o uykusuz yorgun haline üzülüyoruz

Bazen sadece olan durumu kabullenip sizin bebeğe ayak uydurmanız gerekiyor ne yazık ki , çare ona sizin eşlik etmeniz. İki çocuk büyüttüm ve bunu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…