- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Allah uzun saglikli ömürler versin büyütmüşsünüz masallah bendd bugun bebek arabasinin diger 6 aylik pusetini degilde rahat olan 3 yasa kadar kullanılan kismini takip tekerleklwri silip evde deneme yaptim anladigim kadaryla hem dışarda korkuyo hemde arabadanda tedirgin oluyo cunku uykusu geldigi halde baya korktu aglayacakti 15 dk dil döktüm sakin sakin konustum uyuttum 15dk sonra geri uyandi ve tam 2 saattir uyutmaya çalışıyorum arabada heryerim ağrıdı sonunda basardim bakalim saatlerce uyuyacakmi oglen her zaman uyudgu gibi herghn deneme yapip alıştırmam lazim ve uykusu cok geldiğinde evde bi alıştırayım uyutmaya diaariya kapiya yuruyusw cikip deneyecegim zor oluck ama deneyecegim çözemezsem hicbiyere gidemeyizbenimki uyumazdı
dışarıda tüm bebekliği boyunca bir kere uyudu
nerede arabada uyuyan bebek görürsem imrenerek baktım
tatile de gittim her sene
benimki yaz doğumlu
ilk tatilimizde 1 yaşındaydı
uyku saatinde odada uyudu, hatta o uyurken eşim oturdu ben bebeksiz zaman geçirdim
uyanınca o da girdi denize
sabahları eşim onu koşturdu etrafta vs zaman geçti, biraz yemek hazırlamak sıkıntı oldu ama sizinki bebek zaten
ilk yıl için denize sıfır tatil organize etmek iyi oluyor odadan plajı gören butik modda idi
ikinci yıl zaten çişini söylüyor vs kocamana çocuktu ülkenin öbür ucuna gittik hatta iki tatile gittik
ama biz hep çocuğa uyarak yaşadık, onu bize uydurmaya çalışmadık
uykusu öğlen 13 te geliyorsa 13 te uyutmaya uygun olduk
hatta oğlum 3 yaşında görümcemlere yakın bir yere taşındık onlar pazar hadi şuraya gidelim diye bizi aradıkları saatte biz dışarı çıkmış gezmiş yemiş içmiş eve dönmüş oğlumu uyutmuştuk
gezmekte de sorun yaşamadık sadece onun konforuna uyduk
akşam da erken yatardı birimiz odaya gider yatırır birimiz takılır yahut onu uyuttuktan sonra balkonda vs otururduk
dışarıda uyumadı ama büyüyüp 11 yaşına geldi
artık gece vs sıkıntı değil her yerde her şekilde takılıyor