Dışarı çıkınca uyumayan bebek derdi ??

Allah uzun saglikli ömürler versin büyütmüşsünüz masallah bendd bugun bebek arabasinin diger 6 aylik pusetini degilde rahat olan 3 yasa kadar kullanılan kismini takip tekerleklwri silip evde deneme yaptim anladigim kadaryla hem dışarda korkuyo hemde arabadanda tedirgin oluyo cunku uykusu geldigi halde baya korktu aglayacakti 15 dk dil döktüm sakin sakin konustum uyuttum 15dk sonra geri uyandi ve tam 2 saattir uyutmaya çalışıyorum arabada heryerim ağrıdı sonunda basardim bakalim saatlerce uyuyacakmi oglen her zaman uyudgu gibi herghn deneme yapip alıştırmam lazim ve uykusu cok geldiğinde evde bi alıştırayım uyutmaya diaariya kapiya yuruyusw cikip deneyecegim zor oluck ama deneyecegim çözemezsem hicbiyere gidemeyiz

Öğlen uykularında mutlaka yatağına yatırın. Kendi yatağı olmaz başka yatak olur farketmez. Ama illa kendi yatağında yatmak ister derse park yatak deneyin. Park yatağı severse o yatağı tatile de götürebilirsiniz. Bu arada 4. ay bebeklerin uykularının bozulmaya başladığu dönem, kabızlık vs. Yani uyumaması yatağıyla ilgili olmayabilir ama bir kaç uyku yaptıkları için o saatleri kaçırmamaya çalışın.

Okuyamadim yazilanlari da başlığa istinaden kanguru öneriyorum. 3 cocugum var sonuncuda kesfettim, gerek duymazdim.ama.nasil guzel geziyoruz, uyuyor icinde bir bilseniz. Su an 1 yasinda bebek arabasina hic bindirmedik, ihtiyac duymadık. Kanguru cok.pratik bu anlamda.

Aslinda evde hep uyuyor ama dışarda uyumuyor evde hic sorun olmuyor dışarda sanrm hem disardaki ortam hem bebek arabasindan korkuyor normald 6 aya kadar olan ana kucagini kullaniyordum bebek arabasinda rahat etsin genis genis yatsin diye 3 yasa kadar olan portbebeyi taktim bugun evde deneme amacli icine koyunca epey huzursuz oldu tatli tatli konusarak 15 dk da uyuttum gwri uyandi 15 dk sonra ve tam 2 saat uyutmaya calistim icinde aglamadi ama esnedigi ve asiri uykusu geldigi halde uyumadi bi turlu yorgunluktan öldüm tam pe edecektimki suan 45 dkkadir icinde uyuyor baya yatagi gibidw rahat oldu bi alistirabilsem super oluck boyle boylw evde alıştırayım sonrada alışınca tam uykusu asiri geldiği saatte mahallede kapiya inidirp orda uyutmaya çalışıp alistirayim diyorum umarim olur yoksa bole evde gececek hayat

Kangurumda var ama onda nasil uyuyorki iki büklüm bizmki onda gezerken duruyo 20 30 dk sonra bunalip mizzmizlaniyo slingde var ama onu beceremedim pek

şimdi bu hiç bir yere gidemeyiz fikrinizden bir kurtulun ki germeyin kendinizi de çocuğu da

zaten 6 aydan sonra uyku 2 ye iner neden bir yere gitmeyesiniz ki

cidden ille de dışarıda uyumalı diye neden bu kadar üzüldüğünü anlayamadım

araba koltuğunda uyuyan çocuklar da vardır benimkisi onu da sevmezdi sohbet ederdik vs

çocuk yatarak uyuyacaksa uyku saatinde yatırırsınız odada yani tatilde günün en sıcak saatinde bir şemsiye altında uğraşmak yerine odada olmak neden bu kadar imkansız hissi veriyor size

gezmek dediğimiz ille de tüm günü, her saniyeyi dışarıda geçirmek midir

umarım istediğiniz gibi alışır ama uyudu mu uyuyacak mı diye kendinizi germek yerine ona uyup kalan anları keyifle yaşasanız en azından bu sene için daha verimli bir yaz geçirirsiniz gibi geldi

Belki bilirsiniz birsey sormak istiyorum portbebe varya o arabanın onune takilmiyo onun icin oto koltuk lazim diyelim cocuk uyuyakaldi napcaZ o zmn portbebeden oto koltuga gecirirken uyanir yada taksiye filan nasil bineblrm 4 aylik bebekle puseti degil portbebeyi kullanmak istiyorum cunku artik pusette iki büklüm yavrucak

Aslinda o da olur uzun tatili boyle yapabiliriz mantikli ama biz gunubirlikte gidiyoruz cogu zaman oglsn 3 ds gidiyoruz ve aksam gec donmek istiyoruz bu yuzden erkenddn donmek zorunda kalıyoruz birde gecen haftasonu oglen uykusunu yaptıktan sonra ciktik disariya ama yinede 2 saat sonra uykusu geldi zatrn 1 saat yol 1 saat de denize yuru ortami hazirla derken gecti ve durmaadi cok agladi geri donmwk zorunda kaldik ayağımda salladim pusetinde salladim durmadi 10 dk cik denize girip 1 saat yolu geri donduk zehir oldu ..

anladım

o durumda da 3 te çıkmayacaksınız

öğlen uykusundan önce gidip orada yorup uyutmaya çalışacaksınız bir süre sonra belki alışır ilk seferde yabancılamıştır

mesafeniz de çok yakın değilmiş günübirlik için umarım alışır en kısa zamanda, bir de araba da tutabilir bazı bebekleri o da huysuz yapar, yavaş yavaş alışacak annesi :))

Insallah

Emzirerek uyutma, battaniyede sallayıp uyuyunca bebek arabasına koyma, kanguruda uyutma, kanguru da emzirerek uyutma, ayakta sallama, kucaktan pispislama illa ki biri olur.
Benim oğlum emerek uykuya geçerdi ama o aylarda direkt emmezdi. Ya battaniyede ya kanguru da biraz sakinleştirip memeye alırdim

Kangurumda var ama onda nasil uyuyorki iki büklüm bizmki onda gezerken duruyo 20 30 dk sonra bunalip mizzmizlaniyo slingde var ama onu beceremedim pek
Kendime doğru koyuyorum gezerken parmagini emerek uyuyakaliyor. Hem sling var hem kanguru var bebek arabasi var disarida cocuk uyumuyor diyorsunuz.. oto koltukta uyuyakalirsa napariz vs derken cocuk buyutmeyi iskence haline getirmeyin.

Kendime doğru koyuyorum gezerken parmagini emerek uyuyakaliyor. Hem sling var hem kanguru var bebek arabasi var disarida cocuk uyumuyor diyorsunuz.. oto koltukta uyuyakalirsa napariz vs derken cocuk buyutmeyi iskence haline getirmeyin.
Oyle degil oto koltukta uyudu diyelim bizim bebek arabasina koymamiz lazim.uyanir portbebede arabaya bağlanmıyor takside filan binerken oto koltuguda yok kucakta mi gidecek

Oyle degil oto koltukta uyudu diyelim bizim bebek arabasina koymamiz lazim.uyanir portbebede arabaya bağlanmıyor takside filan binerken oto koltuguda yok kucakta mi gidecek
Kucakta tasidiginIz her an kanguruya alin. Sling baglamak bana karisik geldi almadim. Kanguru hayatimi kurtardi. 4 aylik bebek kucakta gezerken yorulur zaten sicakta deniz kenarinda.. sonra da sezlong kilim.ne varsa orda uyuyabilir.

Portbebe kullanmadım. Bebekken dışarıda uzun süre bebekle gezmek zor, biraz bebeğe ve anneye eziyet gibi oluyor. Tatil için siz bilirsiniz ama gezmeli tatil yerine sabit bir yerde durmak daha kolay olur gibi geliyor bana. Bu sıcaklarda tatil bölgesinde zaten belli saatlerde, güneşin çok yakmadığı saatlerde çıkmanız gerekecek. Sıcağa biz bile dayanamıyoruz bebek daha çok zorlanır.

Bu sene tatile gitmek zorunda değilsiniz. Bir sene gezmeseniz bişey olmaz seneye zaten rahatlar, sizin tatiliniz mi önemli bebeğin rahatı mi, istemiyor işte çocuk düzeni bozuluyo siz kendiniz için geziyorsunuz onun için değil ki

Gitmiyoruz zaten suan ama hicmi dışarı cikmayalim insan bunaliyor

Bizimki dört aylıkken evde bile zor uyuyordu. Dışarıda gezmeyi hayal edemezdim. İki yaşına girecek, hala dışarıda uyumaz. Siz yine iyiymişsiniz. İnşallah bir çözüm bulursunuz.

Bebekler rutin severler. Evde uyumaya alismasi da normal. Benim kizimda bebekken sadece evde uyurdu. Gündüz uykulari bitene kadar butun sosyal hayatimi ona gore ayarladım. Uyku zamanı koşa koşa eve döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…