- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Simdi 1 yssindami bebisiniz simdi nasl oluyoe peli deniz gidince daha rahat oluyormu gezmek ?Geçen sene bizde sizin gibi düşünüp durduk ne yapsak diye yakın bi arkadaşım loca dan bahsetti.İzmirde bir plajdı 50 TL gibi bi ücreti vardı locanın.üstü ve yanları kapalıydı.kızım çok rahat etmişti.
Yok kızım daha büyük ama bebeğiniz gibi yatağına düşkün bi bebekti hamağını kurduk locanın içine hem yüzdü yorulduğunda yattı uyudu çok sevdi orayı çok sıcak bi yer değildi idealdi bebek içinSimdi 1 yssindami bebisiniz simdi nasl oluyoe peli deniz gidince daha rahat oluyormu gezmek ?
odasına black out perde alin. benimki de hic uyumazdı. dr önerdi, ise yaramisti..4 aylik bebegim disarda uyumuyor bebek arabasini surerken uyue gibi oluyor 15 20 dk ya tekrar uyaniyor asiri uykusu oldugu halde hicbir sekilde uyumuyor ..
Bu yuzden denize tatile vs hicbiyere gidemiyoruz gitsekde cok asiri uykusuz kaliyor cocuk nasil dayanıyorsa dayaniyo yinedw uyumuyor uyusada hep dedigim gibi 15 dk 20 dk bole oluncada cok mızmızlanıyor napabiliriz ???
Hamak besigiinde uyuyor evde ve sessiz karanlik odada onu ariyor sanirim .. plajda cadir alip hamaginida yanimizda götürsek çadırda hamagini koyup uyutsammi diyorum ama cadirda cok gunesin sicagini aliyoe icine diyolar semsiyemiz var ama cadiri gölgelersek o semsiyeyle biz acikta kaliriz bu sefer iki semsiyw olsa yük iyce artacak yada genel dışarda gezerkenxe ayni dert napablrm??
Aslinda evde baya iyi hic sorunumuz yok cok mutlu huzurlu disari cikinca saskinlik içinde disarda bebek arabasinda gezerkendr aglamiyo gecen hafta denjzr gittik 1 saat filN hic sorun yoktu güldü etti sonra uykusu geldi bi turlu uyutamadik cok agladi zaten onla ugrasmaktan denize 10 dk girdik 1 saatlik yol gidip sonra mecbur yarim saat susturamayincA eve donmeye karar verdik sakinlessin diye arabada emzirdim 2.dakkada uyudu saka gibi ya dedik napalim bdahada geri donmedik plaja eve döndük4. ayda bebislerin zaten huyu suyu değişiyor bir huzursuzluk içinde oluyorlar konfor alanından çıkmak istemiyorlar. Her haftasonu çıkardım bende alışmaya başladı yavaş yavaş. Çadır olayına giriş yapacağız hatta bi deli cearetliyle kamp yapmaya karar verdik çok yapacak birşey yok aslında bu aylar biraz sıkıntılı ve bebekler sıcakta bunaldiklari zaman deli gibi agliyorlar
Bizimde hamak besigimz var onumu gotursekkiBiz sahile paşa hamak var anne kucağına çok benzer onu götürmüştük, şezlong arasına kurup uzun uzun sallayarak uyutmuştuk, deniz havasından mıdır nedir çok güzel saatlerce uyumuştu, denize de çok rahat girmiştik. Beş aylıktı o zaman.
Evde uyuyor zateb aynen var perdemiz sorun disarda uyumamasiodasına black out perde alin. benimki de hic uyumazdı. dr önerdi, ise yaramisti..
Allah yardımcimiz olsun valla dışarda yoruluyoruz evde bunaliyoruz nolcak bilmemBen asla başedemeyip evde oturanlardanım. Ne yaptıysam olmadı. 3,4,5 ve 6 aylık dönemlerinde evde klimada oturduk. Gittiğimiz heryeri bize zehir ettiği için evde huzurla otururuz dedik. Şimdi 3 yaş 3 aylık. Daha beter rezil ediyor artık ama sallamamayı öğrendik artıkBenimki biraz hareketli biraz sakinlik sevmeyen bir çocukta biraz
Bizimde hamak besigimz var onumu gotursekki
Uzun sure uyku saatlerinde disarida olmamaya dikkat ettik biz. Su anda 22 aylik, hala ogle uykularini bozacak sekilde plan yapmamaya calisiyorum. Disari ciktiysak da aksam uyku saatinde evde oluyoruz. Uyku duzeninin bozulmasi en korktugum sey. Zaten pandemiye denk geldigi icin cok sorun olmadi ama bizimkini de disarida uyutmak zor.4 aylik bebegim disarda uyumuyor bebek arabasini surerken uyue gibi oluyor 15 20 dk ya tekrar uyaniyor asiri uykusu oldugu halde hicbir sekilde uyumuyor ..
Bu yuzden denize tatile vs hicbiyere gidemiyoruz gitsekde cok asiri uykusuz kaliyor cocuk nasil dayanıyorsa dayaniyo yinedw uyumuyor uyusada hep dedigim gibi 15 dk 20 dk bole oluncada cok mızmızlanıyor napabiliriz ???
Hamak besigiinde uyuyor evde ve sessiz karanlik odada onu ariyor sanirim .. plajda cadir alip hamaginida yanimizda götürsek çadırda hamagini koyup uyutsammi diyorum ama cadirda cok gunesin sicagini aliyoe icine diyolar semsiyemiz var ama cadiri gölgelersek o semsiyeyle biz acikta kaliriz bu sefer iki semsiyw olsa yük iyce artacak yada genel dışarda gezerkenxe ayni dert napablrm??
Ben istanbulda bi kac saatlik cay falan icmek icin parka sahile inenlerin bile cadir kurdugunu gordum golge bi yere kursaniz cadiri varsa tabi oyle bi yer yada internette carsaf gibi golgelik gordum tabi daha kalin kumas kenarlardada su balonu gibi ucmasin diye aparatlari vardi cadirin ustunede ondan kursaniz4 aylik bebegim disarda uyumuyor bebek arabasini surerken uyue gibi oluyor 15 20 dk ya tekrar uyaniyor asiri uykusu oldugu halde hicbir sekilde uyumuyor ..
Ha bzmkide icine gomuluyo baya seviyor hamagini baktim simdi aynen bizimkide pasa hamagi götürürsek ise yarar gibime geliyo evdd hep onda uyutuyoruz cunkuPaşa hamağa Google görsellerden bi bakın böyle eskiden çarşafta battaniyede sallamak gibi sarıp sarmalıyor o yüzden çok iyi gelmişti sizinki klasik hamaksa o bizde işe yaramamıştı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?