Dışarı çıkınca uyumayan bebek derdi ??

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
4 aylik bebegim disarda uyumuyor bebek arabasini surerken uyue gibi oluyor 15 20 dk ya tekrar uyaniyor asiri uykusu oldugu halde hicbir sekilde uyumuyor ..
Bu yuzden denize tatile vs hicbiyere gidemiyoruz gitsekde cok asiri uykusuz kaliyor cocuk nasil dayanıyorsa dayaniyo yinedw uyumuyor uyusada hep dedigim gibi 15 dk 20 dk bole oluncada cok mızmızlanıyor napabiliriz ???
Hamak besigiinde uyuyor evde ve sessiz karanlik odada onu ariyor sanirim .. plajda cadir alip hamaginida yanimizda götürsek çadırda hamagini koyup uyutsammi diyorum ama cadirda cok gunesin sicagini aliyoe icine diyolar semsiyemiz var ama cadiri gölgelersek o semsiyeyle biz acikta kaliriz bu sefer iki semsiyw olsa yük iyce artacak yada genel dışarda gezerkenxe ayni dert napablrm??

Geçen sene bizde sizin gibi düşünüp durduk ne yapsak diye yakın bi arkadaşım loca dan bahsetti.İzmirde bir plajdı 50 TL gibi bi ücreti vardı locanın.üstü ve yanları kapalıydı.kızım çok rahat etmişti.

Geçen sene bizde sizin gibi düşünüp durduk ne yapsak diye yakın bi arkadaşım loca dan bahsetti.İzmirde bir plajdı 50 TL gibi bi ücreti vardı locanın.üstü ve yanları kapalıydı.kızım çok rahat etmişti.
Simdi 1 yssindami bebisiniz simdi nasl oluyoe peli deniz gidince daha rahat oluyormu gezmek ?

4. ayda bebislerin zaten huyu suyu değişiyor bir huzursuzluk içinde oluyorlar konfor alanından çıkmak istemiyorlar. Her haftasonu çıkardım bende alışmaya başladı yavaş yavaş. Çadır olayına giriş yapacağız hatta bi deli cearetliyle kamp yapmaya karar verdik çok yapacak birşey yok aslında bu aylar biraz sıkıntılı ve bebekler sıcakta bunaldiklari zaman deli gibi agliyorlar

Simdi 1 yssindami bebisiniz simdi nasl oluyoe peli deniz gidince daha rahat oluyormu gezmek ?
Yok kızım daha büyük ama bebeğiniz gibi yatağına düşkün bi bebekti hamağını kurduk locanın içine hem yüzdü yorulduğunda yattı uyudu çok sevdi orayı çok sıcak bi yer değildi idealdi bebek için

4 aylik bebegim disarda uyumuyor bebek arabasini surerken uyue gibi oluyor 15 20 dk ya tekrar uyaniyor asiri uykusu oldugu halde hicbir sekilde uyumuyor ..
Bu yuzden denize tatile vs hicbiyere gidemiyoruz gitsekde cok asiri uykusuz kaliyor cocuk nasil dayanıyorsa dayaniyo yinedw uyumuyor uyusada hep dedigim gibi 15 dk 20 dk bole oluncada cok mızmızlanıyor napabiliriz ???
Hamak besigiinde uyuyor evde ve sessiz karanlik odada onu ariyor sanirim .. plajda cadir alip hamaginida yanimizda götürsek çadırda hamagini koyup uyutsammi diyorum ama cadirda cok gunesin sicagini aliyoe icine diyolar semsiyemiz var ama cadiri gölgelersek o semsiyeyle biz acikta kaliriz bu sefer iki semsiyw olsa yük iyce artacak yada genel dışarda gezerkenxe ayni dert napablrm??
odasına black out perde alin. benimki de hic uyumazdı. dr önerdi, ise yaramisti..

Biz sahile paşa hamak var anne kucağına çok benzer onu götürmüştük, şezlong arasına kurup uzun uzun sallayarak uyutmuştuk, deniz havasından mıdır nedir çok güzel saatlerce uyumuştu, denize de çok rahat girmiştik. Beş aylıktı o zaman.

Bu sorun bende de var uyku rutini dediler en alasını yaptim.ama evden baska yerde uyumaz oldu 19 aylik olcak hala öyle.
Alistircaz ama mecbur 1 uyumaz 2 uyumaz sonra dayanamaz diye dusunuyorum

4. ayda bebislerin zaten huyu suyu değişiyor bir huzursuzluk içinde oluyorlar konfor alanından çıkmak istemiyorlar. Her haftasonu çıkardım bende alışmaya başladı yavaş yavaş. Çadır olayına giriş yapacağız hatta bi deli cearetliyle kamp yapmaya karar verdik çok yapacak birşey yok aslında bu aylar biraz sıkıntılı ve bebekler sıcakta bunaldiklari zaman deli gibi agliyorlar
Aslinda evde baya iyi hic sorunumuz yok cok mutlu huzurlu disari cikinca saskinlik içinde disarda bebek arabasinda gezerkendr aglamiyo gecen hafta denjzr gittik 1 saat filN hic sorun yoktu güldü etti sonra uykusu geldi bi turlu uyutamadik cok agladi zaten onla ugrasmaktan denize 10 dk girdik 1 saatlik yol gidip sonra mecbur yarim saat susturamayincA eve donmeye karar verdik sakinlessin diye arabada emzirdim 2.dakkada uyudu saka gibi ya dedik napalim bdahada geri donmedik plaja eve döndük 😪 dun aksam dışarı çıktık yemege gittik yolda uyuyakaldi yemekde uyudu ama arabaya geri binerken kendi kendine uyandi ve saat 7 den 10 a kadar uyumadi asla uyumuyor bende cok üzülüyorum bu sefer biz gezcez diye çocuk uykusuz kaliyor zevk filan kalmiyo eve donmek istiyorim o yüzden

Ben asla başedemeyip evde oturanlardanım. Ne yaptıysam olmadı. 3,4,5 ve 6 aylık dönemlerinde evde klimada oturduk. Gittiğimiz heryeri bize zehir ettiği için evde huzurla otururuz dedik. Şimdi 3 yaş 3 aylık. Daha beter rezil ediyor artık ama sallamamayı öğrendik artık 😂 Benimki biraz hareketli biraz sakinlik sevmeyen bir çocukta biraz

Biz sahile paşa hamak var anne kucağına çok benzer onu götürmüştük, şezlong arasına kurup uzun uzun sallayarak uyutmuştuk, deniz havasından mıdır nedir çok güzel saatlerce uyumuştu, denize de çok rahat girmiştik. Beş aylıktı o zaman.
Bizimde hamak besigimz var onumu gotursekki

Ben asla başedemeyip evde oturanlardanım. Ne yaptıysam olmadı. 3,4,5 ve 6 aylık dönemlerinde evde klimada oturduk. Gittiğimiz heryeri bize zehir ettiği için evde huzurla otururuz dedik. Şimdi 3 yaş 3 aylık. Daha beter rezil ediyor artık ama sallamamayı öğrendik artık 😂 Benimki biraz hareketli biraz sakinlik sevmeyen bir çocukta biraz
Allah yardımcimiz olsun valla dışarda yoruluyoruz evde bunaliyoruz nolcak bilmem

Uzun sure uyku saatlerinde disarida olmamaya dikkat ettik biz. Su anda 22 aylik, hala ogle uykularini bozacak sekilde plan yapmamaya calisiyorum. Disari ciktiysak da aksam uyku saatinde evde oluyoruz. Uyku duzeninin bozulmasi en korktugum sey. Zaten pandemiye denk geldigi icin cok sorun olmadi ama bizimkini de disarida uyutmak zor.

Ben istanbulda bi kac saatlik cay falan icmek icin parka sahile inenlerin bile cadir kurdugunu gordum golge bi yere kursaniz cadiri varsa tabi oyle bi yer yada internette carsaf gibi golgelik gordum tabi daha kalin kumas kenarlardada su balonu gibi ucmasin diye aparatlari vardi cadirin ustunede ondan kursaniz

Paşa hamağa Google görsellerden bi bakın böyle eskiden çarşafta battaniyede sallamak gibi sarıp sarmalıyor o yüzden çok iyi gelmişti sizinki klasik hamaksa o bizde işe yaramamıştı mesela
Ha bzmkide icine gomuluyo baya seviyor hamagini baktim simdi aynen bizimkide pasa hamagi götürürsek ise yarar gibime geliyo evdd hep onda uyutuyoruz cunku

benimki uyumazdı

dışarıda tüm bebekliği boyunca bir kere uyudu

nerede arabada uyuyan bebek görürsem imrenerek baktım

tatile de gittim her sene

benimki yaz doğumlu

ilk tatilimizde 1 yaşındaydı

uyku saatinde odada uyudu, hatta o uyurken eşim oturdu ben bebeksiz zaman geçirdim

uyanınca o da girdi denize

sabahları eşim onu koşturdu etrafta vs zaman geçti, biraz yemek hazırlamak sıkıntı oldu ama sizinki bebek zaten

ilk yıl için denize sıfır tatil organize etmek iyi oluyor odadan plajı gören butik modda idi

ikinci yıl zaten çişini söylüyor vs kocamana çocuktu ülkenin öbür ucuna gittik hatta iki tatile gittik

ama biz hep çocuğa uyarak yaşadık, onu bize uydurmaya çalışmadık

uykusu öğlen 13 te geliyorsa 13 te uyutmaya uygun olduk

hatta oğlum 3 yaşında görümcemlere yakın bir yere taşındık onlar pazar hadi şuraya gidelim diye bizi aradıkları saatte biz dışarı çıkmış gezmiş yemiş içmiş eve dönmüş oğlumu uyutmuştuk

gezmekte de sorun yaşamadık sadece onun konforuna uyduk

akşam da erken yatardı birimiz odaya gider yatırır birimiz takılır yahut onu uyuttuktan sonra balkonda vs otururduk

dışarıda uyumadı ama büyüyüp 11 yaşına geldi

artık gece vs sıkıntı değil her yerde her şekilde takılıyor

Back